Кубок ДЮФЛУ U-19/U-17: «Атлет» – «Прикарпаття». Анонс та пряма трансляція

Футбол

Найближчого вікенду визначаться переможці Кубку ДЮФЛУ сезону 2022-2023 років.

4 і 5 березня на футбольному полі ДЮСШ “Атлет” пройдуть вирішальні матчі чотирьох вікових категорій. Дитячо-юнацька футбольна ліга України визначила Київ місцем проведення фінальної частини недаремно, адже одразу три команди ДЮСШ “Атлет” пробилися до фіналів Всеукраїнського об’єднаного турніру.

У найстаршій віковій категорії U-19/U-17 зійдуться столичний “Атлет” та івано-франківське “Прикарпаття”. Фінальний матч відбудеться у суботу, 4 березня (початок 12:30). Онлайн-трансляція запланована на Youtube-каналі ФК “Атлет”.


Переможці груп
На груповому етапі змагань обидва майбутні фіналісти стали переможцями своїх груп. Зокрема, юнацька команда “Прикарпаття” U-19 продемонструвала стовідсотковий результат у групі 6, здобувши шість перемог у шести матчах (різниця м’ячів 31-6). Підопічні Олега Веприка розгромили команди ДЮСШ-3 і ДЮСШ ФА Тернопіль з однаковим рахунком 9:1, “насухо” переграли земляків з СДЮСШОР “Прикарпаття” (5:0) і ФА Прикарпаття (2:0) та мінімально перемогли ДЮСШ “Буковина” Чернівці та “Ліцей-Вікторію” – 3:2. Найкращим бомбардиром став Іван Дмитрук, який забив 11 м’ячів.

Вихованці ДЮСШ “Атлет” стали переможцями групи 1, здобувши п’ять перемог і один раз зігравши внічию (різниця м’ячів 23-3). Колектив Вячеслава Зборовського та Максима Чередніченка був сильнішим у протистояннх зі столичними КДЮСШ “Чемпіон” (1:0) і КДЮСШ-14 (5:0), чернігівськими “Десною” (3:1) та “Юністю” (3:0), а також “насухо” розгромив ДЮСШ “Прилуки” (9:0). “Атлетівці” втратили очки лише у принциповому дербі із земляками “ОК ім. І.Піддубного” (2:2), котрі у підсумку фінішували другими.  

Шлях до фіналу
Далі у плей-оф на стадії 1/8 фіналу івано-франківці продовжили свою переможну ходу, вдома перегравши однолітків з львівської ДЮСШ “Карпати” – 4:0. А столичний “Атлет” забив на один гол більше у ворота ДЮСШ-26 (Київ) – 5:0. 

Чвертьфінальна стадія складалася з двох матчів. “Прикарпаття” двічі зіграло внічию з “УФК-Карпатами” – 2:2 у Львові та 0:0 в Івано-Франківську, а у серії післяматчевих пенальті путівку до півфіналу вибороли підопічні Олега Веприка – 5:3! Натомість ДЮСШ “Атлет” після мінімальної гостьової перемоги над КЗ ДЮСШ “Нива” Вінниця (2:1) у домашньому матчі-відповіді задовільнився результативною нічиєю 2:2.

На шляху до фіналу прикарпатці двічі переграли столичну КДЮСШ “Ніка” – 1:0 у Києві та 3:1 вдома, причому у повторній грі на “Хет-трик Арені” господарі відігралися з 0:1 і здобули вольову перемогу. А от ДЮСШ “Атлет” не мав особливих проблем з ДЮСШ ФА “Кривбас”: у Кривому Розі столична команда “зробила” собі непогану різницю 5:1, а вдома “сухою” перемогою 3:0 відсвяткувала вихід до фіналу.

Кубок ДЮФЛУ U-19/U-17

1/2 фіналу
ДЮСШ “Атлет” Київ – ДЮСШ ФА “Кривбас” Кривий Ріг – 3:0 (перший матч 5:1)
“Прикарпаття” Івано-Франківськ – КДЮСШ “Ніка” Київ – 3:1 (перший матч 1:0)

1/4 фіналу
ДЮСШ “Атлет” Київ – КЗ ДЮСШ “Нива” Вінниця – 2:2 (перший матч 2:1)
“Прикарпаття” Івано-Франківськ – “УФК-Карпати” Львів – 0:0, пен. 5:3 (перший матч 2:2)

1/8 фіналу
ДЮСШ “Атлет” Київ – ДЮСШ 26 Київ – 5:0
“Прикарпаття” Івано-Франківськ – ДЮСШ “Карпати” Львів – 4:0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *