“Ураган” черговий матч зіграє в Сумах (+ LIVE)

Футзал

У суботу, 18-го березня, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 3-го туру IV етапу Vbet Екстра-Ліги проти МСК “Харків”. Матч відбудеться у Сумах і розпочнеться о 13:00.

Регулярний сезон Vbet Екстра-ліги добігає до свого завершення – на вихідних команди перетнуть екватор заключного IV етапу змагань. Чим ближче завершення “регулярки”, тим більш запекла боротьба у заключних поєдинках, адже саме у них і вирішуватиметься, з яких місць суперники крокуватимуть до плей-офф. Не стане винятком і завтрашній поєдинок у Сумах, де обидві команди ведуть боротьбу за кращі позиції у своїх квінтетах. “Дракони” наразі очолюють групу “Захід”, випереджаючи найближчих переслідувачів з львівської “Енергії” на чотири бали. Дещо схожа ситуація і в “муніципалів”, які намагатимуться відстояти другу позицію у “заочній” боротьбі зі столичним “CLUST”, адже лідер групи “ХІТ” за три тури до фінішу достроково забюронював за собою першу сходинку.

Перший поєдинок між цими суперниками відбувся в середині грудня в Івано-Франківську. Тоді на майданчику Манежу КФВ вирішальним став перший тайм, протягом якого господарі забили п’ять “сухих” м’ячів, а в другому довели матч до перемоги – 8:3. Влучними ударами у переможців відзначились Ілля Терентьєв та Артем Фаренюк, в активі яких по дублю, а також Даниіл Абакшин, Микола Микитюк, Мар’ян Масевич та Петро Шотурма, які одного разу вражали ворота харків’ян. Натомість у гостей забивали Юрій Сагайдачний (дубль) та Владислав Васильєв. 

Щодо персоналій наших майбутніх суперників, то вже згаданий Юрій Сагайдачний є кращим голеадором команди в поточному сезоні – 12 забитих м’ячів. Честь “Харкова” захищають і знані досвідчені футзалісти. Насамперед, мова йде про граючого тренера Дениса Овсяннікова (“Енергія”, “Тайм”, “Локомотив”), Дмитра Бондаря (ексгравець “Локомотива” та “Енергії”), а також Олександра Іванова, за плечами якого не один сезон в еліті українського футзалу у складі “Моноліта” та “ДЕ Трейдинга”. 

Завтрашній поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 13:00.

МСК “Харків” – “Ураган” Івано-Франківськ
18 березня. Vbet Екстра-Ліга, ІV етап, 3 тур – 13:00
Арбітри: Олександр Єлшанський, Марія Мисловська, Андрій Савельєв (всі – Суми)
Хронометрист: Роман Васильєв (Суми)
Спостерігач арбітражу: Сергій Стрілецький (Суми)
Делегат: Євген Петраков (Суми)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *