Володимир Шаран: “Дуже вдячний команді за гру й перемогу!”

Пряма мова Футбол

Керманич «Минаю» Володимир Шаран у спілкуванні з представниками ЗМІ подякував своїм підопічним за звитягу над «Колосом» й поділився планами команди під час паузи у чемпіонаті.

«Це перша перемога у поточному році. Дуже приємно. Хоча могли й виграти трішки раніше – у матчах проти інших команд. Окрім «Шахтаря». Ретельно готувались до цього поєдинку, знаючи, що суперник змінив тактичну схему. Готувались до бойової гри. Знаємо, що бійцівські якості у «Колоса» на високому рівні.

Гра вийшла дійсно бойова як ми очікували. По гольовим моментам, думаю, рівновага. У нас були можливості, у «Колоса» дві стійки. Олександр Бандура виручав нас в одному епізоді. Могли забивати і наші суперники, й ми більше ніж один м’яч. Раді, що йдемо на перерву після перемоги та важкої дороги у Ковалівку. Дуже не просто подолати таку відстань, ще тренуватись вчора. Тому видно було, що хлопці втомились під кінець поєдинку. Дуже вдячний команді за гру й перемогу.

– Ви зробили достатньо пізні заміни…

– Кадрові втрати були відчутні. Олег Вишневський отримав травму у грі проти «Олександрії», тому не зміг приїхати. У цьому ж матчі пошкодження отримав Олександр Мельник. А Іван Трубочкін ще не відновився остаточно. Також пропускав зустріч Олег Горін. Фактично вся захисна ланка залишилась поза грою. В кінці матчу отримав травму ще й Богдан Чуєв, тому довелось його замінити на Мельника.

У запасі залишились атакувальні гравці, тому вирішили нічого не змінювати. Михайло Шишка і Чуєв самі попросили заміни, тому внесли корективи.

– Як плануєте заповнювати паузу у чемпіонаті?

– У нас три дні відпочинку. Хлопці їдуть додому. 23 числа збираємось в Минаї. Плануємо провести контрольну гру з «Севлюшем». Дуже непогана команда. І будемо далі готуватись до ігор УПЛ. У нас також важлива зустріч з «Інгульцем» вдома 1 квітня.

ФК “Минай”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *