“Ураган” в гостях зіграє перший матч Кубка України (+ LIVE)

Футзал

У середу, 22-го березня, франківський “Ураган” в гостях зіграє перший матч 1/8 фіналу Кубка України проти київського клубу “ХІТ”. Матч відбудеться у Києві і розпочнеться о 13:00.

Завтрашній поєдинок стане другим за місяць і третім в поточному сезоні протистоянням претендентів на нагороди Екстра-ліги. Наприкінці лютого у столиці “ХІТ” та “Ураган” розписали напружену та видовищну нічию – на гол Євгена Сірого “дракони” відповіли влучним ударом Петра Шотурми (1:1).Також варто пригадати і перший матч команд в Івано-Франківську, де кияни святкували перемогу – 3:2. Тоді у складі господарів влучними ударами відзначились Артем Фаренюк та Михайло Грицина, тоді як гості відповіли забитими м’ячами у виконанні Євгенія Жука, Владислав Завертаного та Ігоря Чернявського.

Втім, кубковий турнір – це зовсім інша історія. Шлях обох команд в змаганнях лише розпочинається і права на помилку у суперників немає – попереду лише два матчі 1/8 фіналу та Фінал восьми, куди вийде переможець двоматчевого двобою. Саме цей факт додає особливого налаштування футзалістам, а надто коли на майданчику зустрічаються принципові суперники. 

Безсумнівно, пара “Урагану” та “ХІТа” є найцікавішою на звітній стадії Кубка України. Серед інших пар відзначимо матчі представників вищого дивізіону львівської “Енергії” та МСК “Харків”, “CLUST” і “Сокола” та “in.IT” і “Кардиналу-Рівнестандарту”. Втім, вже відомо напевно, що у Фіналі восьми будуть два представники аматорських змагань – жереб в 1/8 фіналу звів луцький “Любарт” та львівську “Галицьку здобу”, а також кременчуцький “Адвокат і ко” та “Athletic Futsal” з Дніпра.

Завтрашній поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 13:00.

“ХІТ” Київ – “Ураган” Івано-Франківськ 
21 березня. Vbet Кубок України, 1/8 фіналу, перший матч – 13:00

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *