Кубок Підгір’я: визначено підсумкові 7-12 місця

Футбол

Поступово добігає до свого завершення 27-ий за ліком традиційний передсезонний турнір з футболу “Кубок Підгір’я”. Змагання вийшли на фінішну пряму – 26 березня буде розіграний головний трофей турніру.

Незалежно від результату фінального матчу Кубок вперше поїде в Городенківський край – Вільхівці або Городенку. У 2018 році “Колос Городенківщини” був за крок від здобуття трофею, але у фіналі в серії пенальті поступився ФК “Галич” – 1:3 (основний час 1:1).

25 березня в Івано-Франківську на футбольному полі зі штучним покриттям стадіону “Хет-Трик Арена” відбулись фінальні поєдинки другого етапу змагань, у яких визначались підсумкові місця у турнірній таблиці турніру з 7-го по 12-те.

ДРУГИЙ ЕТАП ЗМАГАНЬ (фінальна частина)

25 березня (субота), стадіон “Хет-Трик Арена”

Матч за 11-12 місця

СДЮСШОР “Прикарпаття” U-17 Івано-Франківськ – “Варатик” Коломия – 3:2

Матч за 9-10 місця

“Яструб” Поляниця – “Прикарпаття-Тепловик” U-18 Івано-Франківськ – 3:1

Матч за 7-8 місця

“Прикарпаття-Тепловик” Івано-Франківськ – “Ураган” Черніїв – 3:4

26 березня відбудуться фінальні поєдинки другого етапу змагань, у яких визначатимуться підсумкові місця у турнірній таблиці турніру з 1-го по 6-те. Заключні гри турніру також прийматиме івано-франківський стадіон “Хет-Трик Арена”. У випадку нічийного результату в основний час у матчах для виявлення переможця призначатиметься серія 11-метрових ударів, які будуть виконуватися у відповідності до вимог Правил гри. Після завершення фінального поєдинку відбудеться урочиста церемонія нагородження переможця та призерів турніру.

26 березня (неділя), стадіон “Хет-Трик Арена”

Матч за 5-6 місця

11:00 “Покуття” Коломия – “Нафтовик” Долина

Матч за 3-4 місця

13:00 “Гарда” Калуш – ФА “Прикарпаття” Івано-Франківськ

Матч за 1-2 місця

15:00 ФК “Вільхівці” – “Пробій” Городенка

ІФАФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *