Наші профі. Жінки: Вероніка Андрухів “вистрілила” дублем

Футбол

Багатим на голи прикарпатських футболісток видався черговий тур жіночої Вищої ліги.

Жінки. Чемпіонат України. Вища ліга. 14 тур
“Кривбас” (Кривий Ріг “Шахтар” (Донецьк) – 5:0
Даяна Семків (К) 
відіграла весь матч і на 52-ій хвилині відзначилась голом. Оксана Геник (Ш) та Любов Мохнач (Ш) відіграли весь матч.

Криворізький “Кривбас” у центральному матчі 14-го туру здолав донецький “Шахтар” – 5:0. Усі три прикарпатські футболістки відіграли 90 хвилин, а Даяна Семків відкрила лік голам у матчі. За підсумком туру “Кривбас” продовжує гонитву за лідером змагань “Ворсклою”, програючи полтавчанкам лише за додатковими показниками. Натомість “Шахтар” попри поразку втримав за собою третю позицію.

Відеоогляд матчу (гол Семків з 4:09):

ФК “Маріуполь” – СК “Дніпро-1” (Дніпро0:8
Вероніка Кузьмин (Д-1
) відіграла весь матч і на 15-ій хвилині відзначилась голом. Вікторія Серемчук (Д-1) вийшла у стартовому складі, на 36-ій хвилині відзначилась голом і була замінена на 60-ій хвилині. Світлана Маліборська (Д-1) увійшла у гру на 46-ій хвилині.

Футболістки “Дніпра-1” на вихідних покуражились у матчі проти “Маріуполя” – 8:0. До тріумфу “спортклубівок” долучились Вероніка Кузьмин та Вікторія Серемчук, в активі яких по голу у воротах маріупольчанок, а також Світлана Маліборська, яка увійшла у гру по перерві. “Дніпро-1” за підсумком туру йде на сьомій позиції жіночої Вищої ліги.

“Ворскла” (Полтава) – “Колос” (Ковалівка– 4:0
Вероніка Андрухів (
В) відіграла весь матч і на 30-ій та 54-ій хвилинах відзначилась голами. Роксолана Кравчук (В) не потрапила до заявки на матч. Мар’яна Іванишин (К) відіграла весь матч.

13-ту поспіль перемогу у Вищій лізі здобула полтавська “Ворскла”, яка завдяки дублю Вероніки Андрухів зуміли обіграти ковалівський “Колос” Мар’яни Іванишин – 4:0. Завдяки такому феноменальному результату “Ворскла” продовжує лідирувати в чемпіонаті, випереджаючи “Кривбас” лише за додатковими показниками. “Колос” натомість йде четвертим і відставання від “Шахтаря”, що замикає призову тірйку, складає всього три пункти.

“Ладомир” (Володимир) – “Динамо” (Київ– 2:0
Тетяна Аполлоніна (
Л) і Леся Словак (Д) відіграли весь матч.

“Ладомир” прожовжує боротьбу за бронзові нагороди чемпіонату. Цього разу “ладомирянки” обіграли прямих конкуренток зі столичного “Динамо” – 2:0. Тетяна Аполлоніна та Леся Словак провели на полі весь матч. Завдяки цій перемозі “Ладомир” покращив своє турнірне становище, обійшовши “Динамо” – володимирянки зараз п’яті, тоді як “динамівки” йдуть шостими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *