“Ураган” долучився до ініціативи Save Ukraine Now Івано-Франківськ

Футзал

Народний футбольний клуб “Ураган” задекларував партнерство із Координаційним Центром допомоги військовим SaveUkraineNow. Ініціативу, яка забезпечує потреби підрозділів та батальйонів із Прикарпаття, створили ще у перші дні повномасштабного вторгнення.

За цей час волонтерам вдалося залучити понад 2,2 млн доларів. І сьогодні, кажуть, потреби залишаються. А ось донатів суттєво поменшало. Тож щиро радіють кожному, хто популяризує добру справу. Тепер ураганівці на паркет будуть виходити із логотипом волонтерської ініціативи, яка вже понад рік підтримує захисників, пише Репортер.

Нам дуже сподобалось як виглядає логотип на формі. І зараз дуже важлива кожна інціатива на підтримку центру, – говорить Ярина Мельник координаторка Центру Save Ukraine Now. – Якщо говорити про запит від військових, то він не відрізняється від того, що було минулого року. Створюються нові підрозділи, є підрозділи, які постійно воюють. Тому забезпечення потрібно досить багато. На відміну від внесків які впали, то запит у нас зберігається досить високим.

Ковальський, Герула, Ураган

Для того, щоби популяризувати справу, яку ми робимо, потрібні додаткові заходи – медійні, комунікаційні. Ми дуже вдячні клубу “Ураган”, вдячні керівництву, команді за те, що вони доєдналися до нашої ініціативи, і за те, що ми разом з ними зможемо пропагувати ідею волонтерства, – говорить Тарас Герула, представник Координаційного Центру Save Ukraine Now.

Системна підтримка військових – один із соціальних пріоритетів клубу.

Таке партнерство, переконують у клубі, аж ніяк не випадкове. Адже з початком великої війни “Ураган” активно долучався до різноманітних ініціатив, спрямованих на забезпечення українських військових. Та системно підтримував збори коштів і волонтерську спільноту в цілому.

 Ідея полягає в тому, щоб не просто бути системним партнером, не просто системно допомагати, а не разово, а власним прикладом показувати що наші дії, дії спортсменів, дії спортивних клубів можуть бути цінними. І якщо будуть за нашим аналогом здійснюватися співпраці між іншими футбольними клубами, якщо це буде системно і регулярно, то разом це завжди буде краще, потужніше, системніше і в кінцевому результаті якісніше, – каже Олег Ковальський, виконавчий директор НФК “Ураган”.

У планах новоспечених партнерів різноманітні спільні ініціативи та навіть проведення благодійних матчів. Які дозволять залучити ще більше підтримки, щоб закривати нагальні потреби прикарпатських військових.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *