Денис Резніков – арбітр матчу «Гірник-Спорт» – «Прикарпаття-ЗСУ»

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 1-го туру другого етапу чемпіонату країни у VBET UA Першій. Зокрема, поєдинок “Гірник-Спорт” – “Прикарпаття-ЗСУ”, який відбудеться найближчої неділі, 9 квітня, на стадіоні “Юність” в полі судитиме арбітр Денис Резніков.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 34-річний арбітр почав обслуговувати з 2018-го року, а до цього він п’ять сезонів відсудив Другу лігу. За цей час рефері з Кам’янського працював у шести матчах за участі “Прикарпаття”, і всі вони завершилися поразками івано-франківської команди.

У Другій лізі 2016/17 “зелено-жовті” на виїзді програли “Іллічівцю-2” (0:2). Згодом, вже у Першій лізі “нефартовий” Резніков провів ще п’ять поєдинків: у сезоні 18/19 ігри “Металіст 1925” – “Прикарпаття” (2:0) і “Прикарпаття” – “Оболонь Бровар” (0:1), у сезоні 19/20 “Прикарпаття” – “Металіст 1925” (2:3), у сезоні 20/21 “Чорноморець” – “Прикарпаття” (3:0) і минулого сезону “Олімпік” – “Прикарпаття” (2:0).

А от шляхи “Гірника-Спорту” з Денисом Резніковим перетиналися вже п’ять разів. У 2013-му тоді ще друголігова команда на виїзді поступилася “Тернополю” (1:3). Згодом у Першій лізі цей рефері обслуговував три домашні матчі у Горішніх Плавнях проти столичних “пивоварів”: у 2018-му перемогли господарі 2:1, а далі двічі поспіль були сильнішими кияни – 0:1 і 2:3. У поточному сезону Резніков відсудив чотири поєдинки першого етапу, зокрема і гру 9-го туру “Чернігів” – “Гірник-Спорт” (2:1).

Чемпіонат України. VBET UA Перша. Група “Вибування”. 1 тур
«Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) 
9 квітня 2023 року. Горішні Плавні, стадіон “Юність” – 14:00

Арбітр – Денис Резніков (Кам’янське)
Асистенти арбітра – Денис Кєскюла (Дніпропетровська обл.), Андрій Семенов (Дніпро)
Четвертий арбітр – Павло Плєшко (Кременчук)
Спостерігач арбітражу УАФ – Олександр Головков (Северодонецьк)

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *