Команда трьох прикарпатських футзалістів зіграє у фіналі восьми Кубка України

Футзал

“Галицька здоба” зі Львова за сумою двох матчів пройшла луцький “Любарт”.

Це стало відомо після того, як «пекарі» на власному майданчику здолали ФК «Любарт» – 3:1, адже у першому матчі, який відбувся в Луцьку команди переможця не виявили (2:2 – авт.). То ж у матчі-відповіді команди фактично розпочинали все з початку.

Розпочали гру краще «пекарі». Буквально шквал атак полетів на ворота суперника. Зокрема, просто вбивчий момент мав Назарій Данів, але з вигідної позиції не влучив у ворота. Відсидівшись в обороні, гості з Луцька потрохи вирівняли гру й ближче до середини тайму навіть стали домінувати на майданчику «Боско-Арени». Чудові нагоди відкрити рахунок мали Олександр Сименко, Владислав Сизик та добре відомий львівській публіці Ігор Тимців, але спершу поперечина зіграла за нас, а вже згодом голкіпер «червоно-білих» Василь Марухняк був на висоті.

Перший же гол відбувся під кінець першої двадцятихвилинки. Вийшов він дещо курйозним. Спершу після виходу «3 в 1» з вбивчої позиції не влучає Тарас Тарасович, але Роман Москалик з другої спроби таки заштовхує «шкіряного» в сітку воріт «Любарта» – 1:0. Саме за мінімальної переваги господарів паркету команди й пішли на відпочинок.

Після нього майже 9-ть хвилин команди грали без моментів, аж допоки Богдан Стефанків рахунок у зустрічі не подвоїв. Капітан «пекарів» вдало зіграв на добиванні.

Звісно, що у плани підопічних Назара Бугайчука поразка не входила, то ж вони кинули всі сили аби відігратися. Від того й зросла кількість фолів, адже кону була путівка в Фінал Восьми. Як наслідок, на 33-й хвилині в активі обох команд було по п’ять (!) командних фолів. А на 34-й лучани заробили й шостий. Бити дабл-пенальті пішов Сергій Тригубець, але пробив дуже невдало – схибив.

Тут же «Любарт» йде у ва-банк, знімає воротаря й на декілька хвилин закриває нашу команду в своїй штрафній. Момент за моментом втрачає суперник. Ну, а зняв питання про переможця гри й протистояння Микола Богданов, який на 40-й хвилині відправив м’яч у пусті ворота.

Гості з Луцька таки зуміли забити гол престижу. Сталося це на останній хвилині зустрічі. Знову ж таки після розіграшу п’ятого польового гравця відзначився Дмитро Романюк.

3:1 – перемога ФК «Галицька здоба» в зустрічі й перемога в дуелі з «Любартом». Ця звитяга дозволила «пекарям» вийти у Фінал Восьми, який 27-30 квітня відбудеться в одному з міст Західної України. Якому саме дізнаємося вже незабаром.

«Галицька здоба» – «Любарт» – 3:1 (1:0)

Голи: Москалик, 20, Стефанків, 29, Богданов, 40 – Романюк, 40

«Галицька здоба»: Марухняк – Тригубець, Коваль, Богданов, Кушецький, Данів, Тарасович, Стефанків, Яблонський, Москалик, Чурко

«Любарт»: Горнік – Романюк, Мізюк, Семенко, Матвійчук, Кузнєчіков, Сизик, Дригульський, Тимців, Вишневський, Кузьмич, Шклярук, Семенюк

“Галицька здоба”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *