Тамара Смбатян: “Не варто недооцінювати збірну Північної Македонії, це непроста команда”

Гандбол

Прикарпатська гандболістка, гравчиня угорської “Альби Фехервар” Тамара Смбатян поділилась очікуваннями напередодні першої частини протистояння з Північною Македонією.

Про переїзд. «Все супер»

Я б не сказала, що ми дуже сильно втомилися, в цілому дорога не була важкою. Ми добре доїхали і нас добре поселили. Тому все супер.

Про мрію. «Не можемо дочекатися»

Звичайно хвилювання перед грою є. Ми всі мріємо потрапити на чемпіонат світу і ми вже не можемо дочекатись виходу на майданчику, щоб виділити цю мрію в реальність. У всіх – бойовий дух, ми хочемо довести, що ми заслуговуємо поїхати на чемпіонат світу. 

Про готовність. «Допомогли матчі проти Румунії»

Нам дуже допоміг попередній збір, коли ми зіграли товариські матчі з Румунією. Ми зробили багато висновків для себе і зараз на цьому зборі (в Ужгороді) нам було вже легше. 

Про суперника. «Буде дуже важко»

Не варто недооцінювати збірної Північної Македонії, і казати, що ми краще. Ми граємо у них вдома і ми бачили, що вони завжди б`ються до кінця. Тому матч буде дуже важким для нас. 

Про свої виступі у клубі. «Почуваюсь впевнено»

«Завжди хочеться кращого. Але цей сезон видався для мене досить продуктивним. Я впевнена почуваюся на майданчику досить багато граю у себе в клубі. Тому в принципі я задоволена своєю формою. Але, як я вже казала, завжди хочеться більшого та кращого». 

Про мотивацію у збірній. «Хочеться більше тренуватися»  

«Це завжди мандраж, завжди додаткова мотивація. І завжди, коли приїжджають зі збірної до себе у клуб, я хочу ще більше тренуватися, бути кращою. Це така додаткова мотивація. Мій тренер у клубі також це бачить. Він постійно мені каже, що зі збірної я повертаюсь ще в кращій формі, аніж, коли їду у збірну.  

Збірна дійсно дуже мотивує і я рада, що я тут, і що я можу представляти Україну».

Федерація гандболу України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *