Баскетболісти «Прикарпаття-Говерли-КФВ» та волейболістки «Олімпії» провели товариську зустріч

Баскетбол ТОП

На майданчику манежу Коледжу фізичного виховання провели дружній поєдинок з волейболу між двома професійними командами, що входять до структури спортивного клубу «Прикарпаття» – учасника чоловічої баскетбольної Суперліги – «Прикарпаття-Говерла-КФВ» та учасниць Першої волейбольної ліги України – «Олімпія-ДЮСШ-2».

Перед початок зустрічі пам’ятну іменну футболку про успішне завершення ігрового сезону 2022-2023 отримав Голова правління СК «Прикарпаття», депутат районної ради Тарас Зіновійович Гурик.

Баскетболісти проявили себе як цілком вправні волейболісти, щоправда клас суперниці таки дався в знаки. Хоча «говерляни» моментами відмінно діяли не тільки на блоках, а й на подачах та розіграшах.

За підсумками двох ігрових партій перемогу очікувано здобули волейболістки «Олімпії» з однаковим рахунком – 21:13. Попри це хлопці, по джентльменські, віддячили дівчатам за участь у товариській зустрічі солодкими презентами.

А опісля – відбулися ще й одразу два цікаві конкурси: гравці «Говерли» визначили найвправнішого з волейбольних подач, а гравчині «Олімпії» – найвлучнішу з лінії триочкових кидків (волейбольним м’ячем). Переможцями забав стали Костянтин Пунда та Олександра Шородок.

На завершення була традиційна спільна світлина, а також плани – провести матч-відповідь, вже у баскетбольному форматі.

ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *