Відбулося засідання Комітету ветеранів обласної асоціації футболу

Футбол

28 квітня в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулося засідання Комітету ветеранів з приводу проведення чемпіонату Івано-Франківської області з футболу серед ветеранів 1983 року народження і старші, старт якого запланований у червні поточного року.

Попередньо було затверджено рішення, що загальне керівництво змаганнями буде здійснювати Івано-Франківська обласна асоціація футболу, а безпосереднє проведення змагань покладатиметься на Комітет з проведення змагань, Комітет ветеранів та Комітет арбітрів “ІФАФ”.

Терміни проведення змагань – червень-вересень 2023 року. Чемпіонат області серед ветеранів проводитиметься серед команд футбольних клубів міст та сіл Івано-Франківської області. За команду будуть мати право виступати гравці, які зареєстровані або проживають на території Івано-Франківської області.

Більш детальну інформацію про проведення чемпіонату ветеранів буде розміщено на сайті ІФОАФ після затвердження Регламенту змагань Виконавчим комітетом обласної асоціації футболу.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *