Наші профі. УПЛ: дебютний гол Артура Микитишина

Футбол

Огляд вихідних для прикарпатських профі в Українській Прем’єр-лізі.

Українська Прем’єр-ліга. 23 тур
ФК “Минай” – “Металіст 1925” (Харків) – 1:1
Назарій Воробчак (
ФКМ) не потрапив до заявки на матч.

“Минай” Володимира Шарана у звітному турі здобув нічию у матчі проти “Металіста 1925” – 1:1. Півзахисник господарів Назарій Воробчак участі у матчі не брав і зараз проходить реабілітації після серйозної травми у матчі минулого туру проти “Кривбасу”. “Минайці” за підсумком вихідних ділить дванадцяту-тринадцяту позиції разом з “Чорноморцем”.

“Інгулець” (Петрове) – СК “Дніпро-1” (Дніпро) – 0:2
Володимир Адамюк (Д-1) 
відіграв весь матч. Віталій Федорів (Д-1) не потрапив до заявки на матч.

Володимир Адамюк відіграв повний матч за “Дніпро-1” і допоміг “спортклубівцям” в гостях здолати “Інгулець” – 2:0. Ще один досвідчений захисник гостей Віталій Федорів опинився поза заявкою на матч. Дніпряни продовжують гонитву за лідером УПЛ “Шахтарем” – наразі команда Олександра Кучера йде на другому місці, відстаючи від “гірників” на п’ять пунктів.

“Кривбас” (Кривий Ріг) – ФК “Олександрія” – 2:1
Артур Микитишин (К) 
вийшов у стартовому складі, на 81-ій хвилині відзначився голом і був замінений на 82-ій хвилині. Владислав Семотюк (К) залишився на лаві для запасних. Роман Дебелко (К) не потрапив до заявки на матч.

Півзахисник “Кривбасу” Артур Микитишин відзначився дебютним голом за криворіжців, тим самим дозволив команді святкувати перемогу над “Олександрією” – 2:1. Владислав Семотюк та Роман Дебелко участі у матчі не брали. “Кривбас” зробив два кроки вгору і зараз перебуває на шостій сходинці турнірної таблиці.

Відеоогляд матчу (гол Микитишина з 3:51):

“Зоря” (Луганськ) – “Чорноморець” (Одеса) – 3:1

Невдалими видались вихідні для одеського “Чорноморця”. В гостях команда Романа Григорчука програла луганській “Зорі” – 1:3. Після 23-го туру “моряки” перебувають на дванадцятій сходинці, випереджаючи “Минай” лише за додатковими показниками.

Чемпіонат U-19. 23 тур
“Колос” U-19 (Ковалівка) – “Шахтар” U-19 (Донецьк) – 1:1
Михайло Хромей (
Ш) не потрапив до заявки на матч.

Юнацький склад “гірників” у звітному турі дещо несподівано втратив очки у матчі проти однолітків з “Колосу” – 1:1. Півзахисник “Шахтаря” Михайло Хромей не потрапив до заявки на гру. “Гірники” й надалі йдуть третіми в таблиці, відпустивши лідера львівський “Рух” вже на десять залікових пунктів.

ФК “Минай” U-19 – “Металіст 1925” U-19 (Харків) – 1:0
Іван Оробець (
М1925) вийшов у стартовому складі і був замінений на 59-ій хвилині.

Юніори “Металіста 1925” в гостях поступились одноліткам з ФК “Минай” – 0:1. Іван Оробець у складі гостей вийшов з перших хвилин і був замінений в середині другого тайму. Харків’яни наразі посідають тринадцяту сходинку чемпіонату U-19.

“Кривбас” U-19 (Кривий Ріг) – ФК “Олександрія” U-19 – 0:2
Дмитро Шостак (
ФКО) вийшов у стартовому складі і був замінений у доданий арбітром до другого тайму час. Андрій Андрейчук (ФКО) не потрапив до заявки на матч.

Зберігає шанси на нагороди в юнацькому чемпіонаті “Олександрія”. “Містяни” в гостях обіграли “Кривбас” – 2:0. Дмитро Шостак вийшов у стартовому складі, тоді як Андрій Андрейчук опинився поза заявкою. “Олександрія” перебуває на четвертій сходинці, відстаючи від “Шахтаря”, що йде третім, на один пункт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *