Наші профі. Закордон: “Етнікос” Ігоря Худоб’яка повертається до еліти

Футбол

Усі закордонні команди прикарпатських виконавців на вихідних перемогли.

Чемпіонат Угорщини. 29 тур
ФК “Дебрецен” – “Фегервар” (Секешфегервар) – 2:0
Олександр Романчук (Д
) відіграв весь матч.

“Дебрецен” Олександра Романчука продовжує боротьбу за нагороди чемпіонату Угорщини. У 29-му турі змагань “містяни” з нашим земляком у складі обіграли колись грізний “Фегервар” – 2:0. Ця перемога дозволила “Дебрецену” залишитись на четвертій сходинці – наразі відставання від “Пакшу”, що йде третім, складає всього лиш один заліковий бал.

Чемпіонат Словаччини. Група “Вибування”. 7 тур
“ВіОн” (Злате-Моравце) – ФК “Ружомберок” – 1:0
Назарій Гаврилюк (
В) залишився на лаві для запасних.

Другу поспіль перемогу в чемпіонаті Словаччини святкував “ВіОн”. На вихідних команда зі Злате-Моравце без участі Назарія Гаврилюка обіграла “Ружомберок” – 1:0. Завдяки домашній звитязі “ВіОн” піднявся на десяту сходинку групи “Вибування”, залишивши зону плей-аут.

Жінки. Чемпіонат Молдови. 18 тур
“Ністру-ГТС” (Чобурчі) – “Райнер-Сфинтул Георге” (Дреслічень) – 2:6
Діана Миньо (
РСГ) і Богдана Миньо (РСГ) відіграли весь матч.

“Райнер-Сфинтул Георге” сестер Миньо в черговому турі чемпіонату Молдови переміг. Цього разу клуб з Дреслічені в гостях розгромив аутсайдера ліги “Ністру-ГТС” – 6:2. У складі переможниць Діана та Богдана Миньо провели на полі весь матч. За підсумком туру “Райнер” піднявся на третю сходинку, потіснивши звідти “Реал Сукчес”.

Чемпіонат Кіпру. ІІ дивізіон. Турнір 1-8 місця14 тур
“Етнікос” (Ахна) – “Пейя 2014” (Пейя) – 3:0
Ігор Худоб’як (Е) не потрапив до заявки на матч.

“Етнікос” після річної відсутності повертається до еліти кіпрського футболу. У матчі заключного туру ІІ дивізіону клуб з Ахни без участі Ігоря Худоб’яка обіграв “Пейю 2014” (3:0). Таким чином, команда виборола бронзові нагороди та підвищилась у класі на сезон 2023/24.

Жінки. Чемпіонат Польщі. І ліга. 19 тур
“Ресовія” (Жешув) – “Маркус” (Ґдиня) – 0:1
Марина Погрібняк (М) увійшла у гру на 80-ій хвилині.

Продовжує сходження вгору у І польській лізі “Маркус” Марини Погрібняк. В черговому турі клуб з Ґдині в гостях обіграв “Ресовію” – 1:0. Наша нападниця увійшла у гру під завісу матчу. Після ігрових вихідних “Маркус” зробив два кроки вгору і зараз йде на сьомій позиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *