iPad Pro 12.9: планшет флагманського класу

Інші

Apple iPad Pro 12.9 — високопродуктивний планшетний комп’ютер на базі новітнього процесора Apple M2. Серед інших визначних особливостей моделі Айпад Про 12.9 слід відзначити широкоформатний екран (діагональ — 12,9 дюймів) з функцією LED-підсвічування, а також можливість підключити додаткову клавіатуру.

Широкоформатний планшет Apple підходить для великого спектру завдань — від офісної роботи до редагування графіки та обробки відео. В каталозі інтернет-магазину Цитрус (https://www.ctrs.com.ua/ru/planshety/) можна придбати iPad Pro 12.9 за вигідною ціною і оформити замовлення онлайн.

Продуктивність

8-ядерний чіпсет A2 забезпечує продуктивність флагманського рівня в режимі багатозадачності. Згідно результатів тестування, центральний процесор даної моделі на 15% швидше у порівнянні з MacBook Air. Обчислювальна потужність планшета iPad Pro 12.9 є достатньою для обробки графіки та 3D-моделювання.

Дизайн корпусу та дисплей

Незважаючи на великі габарити дизайн пристрою можна назвати елегантним, а якість збірки — першокласною. Завдяки ергономічній конструкції iPad Pro 12.9 зручно тримати в руках в процесі роботи. Функція автоматичного наведення курсору значно спрощує взаємодію з пристроєм.

Дисплей Liquid Retina XDR підтримує технології обробки зображення ProMotion і True Tone. Частота оновлення (120 Гц) та природна передача кольорів сприяє продуктивній роботі з графічними файлами.

OLED-панель характеризується швидким відгуком та досить високою щільністю (264 ppi) пікселів. Заявлена виробником яскравість (до 1600 ніт) робить iPad Pro 12.9 зручним пристроєм для використання на вулиці вдень.

Пам’ять

Apple пропонують на вибір користувачів декілька версій iPad Pro 12 з різним об’ємом постійної пам’яті:

  • 128 Гб;
  • 256 Гб;
  • 512 Гб;
  • 1 Тб;
  • 2 Тб.

Перші три версії пропонують 8 Гб ОЗП, а дві останні — 16 Гб. Якщо ви плануєте зберігати на планшеті велику кількість об’ємних графічних файлів, радимо вибирати варіацію із більшою ємністю сховища.

Конфігурація камер

В блок камер моделі iPad Pro 12.9 входять надширококутний об’єктив на 12 МП, а також подвійна основна камера (сенсори на 12 та 10 МП) з автофокусуванням та підтримкою технології Smart HDR 4.

Система камер дозволяє знімати відео формату Full HD зі швидкістю до 60 к/с. В режимі ProRes основна камера здатна записувати 4К-відео із стабілізацією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *