“Ураган” вдруге здолав “Кардинал-Рівнестандарт” (+ ВІДЕО)

Футзал

“Дракони” перемагають і в другому матчі.

Недільний матч, на відміну від суботнього, пройшов за зовсім іншим сценарієм. Вже на 48-ій (!) секунді матчу Фаренюк зумів розмочити ворота “кардиналівців” після передачі Шведа – 1:0. За дві хвилини гостям вдалось відновити статус-кво. Волянюк обікрав Микитюка і реалізував вихід віч-на-віч із Савенком – 1:1. Далі гра дещо заспокоїлась, аж поки Кручок на 8-ій хвилині промчав пів майданчика і пробив у ближній кут – 1:2. Втім, перевага команди Олександра Бондаря протрималась недовго. Фаренюк протиснув Кравчука і головою замкнув передачу від Корсуна – 2:2. Все ж на перерву лідерами пішли “дракони”. Це Швед дальнім ударом вразив ворота Бакінського – 3:2!

Другий тайм розпочався з потужного удару Корсуна зі штрафного – голкіпер впорався зі своїм завданням. Далі Микитюк з вигідної позиції пробив повз. Коли здавалось гол франківців назрівав, відзначились… рівняни. Бондар на силу пробив з кутового, заставши зненацька стража воріт – 3:3. Мирова аж ніяк не влаштовувала господарів, тож у Бакінського добряче додалось роботи у рамці воріт. Все ж досягли свого франківці в середині другої половини. Більярдний постріл Корсуна з лету досягнув мети – 4:3! Далі більше – Микитюк встиг на добиванні після удару Михайла Грицини і збільшив перевагу до двох м’ячів (5:3). Одразу ж Бондар вийшов у воротарській футболці, та ні “кардиналівцям” вдало розіграти, ні “драконам” покарати суперників за невпевнену гру з “п’ятим” не судилось. У підсумку, 5:3 – “Ураган” перемагає і веде 2:0 у серії до трьох перемог. Тепер серія переїжджає до Рівного, де команди зіграють 13-го травня, а за необхідності і наступного дня.

“Ураган” Івано-Франківськ – “Кардинал-Рівнестандарт” Рівне – 5:3 (3:2)
Голи:
 Фаренюк (1, 14), Швед (18), Корсун (29), Микитюк (32) – Волянюк (3), Кручок (8 ), Бондар (25)
“Ураган”: Савенко (в) – Фаренюк, Корсун (к), Швед, Масевич – Микитюк, Мик. Грицина, Мих. Грицина, Абакшин – Шотурма, Моспан, Терентьєв – Дичук – Левандівський (в). Головний тренер: Максим Павленко.
“Кардинал-Рівнестандарт”: Бакінський (Дяченко, 33) – Горпинич, Кравчук, Басич, Бондар – Скибчик, Волянюк (к), Ланко, Малиновський, Тютюрай, Кручок. Головний тренер: Олександр Бондар.
Попередження: Масевич (6), Абакшин (27) – Кручок (23), Горпинич (29)

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *