«Прикарпаття-ЗСУ» – «Полтава». Анонс та пряма трансляція

Футбол

У суботу, 20 травня, на стадіоні “Рух” відбудеться гра 7-го туру другого етапу VBET UA Першої. Лідер групи “Вибування” – івано-франківське “Прикарпаття-ЗСУ” прийматиме шосту команду – СК “Полтава”. За протоколом безпеки воєнного стану матч пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 14:00 на YouTube-каналі ПФЛ.

У весняній частині чемпіонату підопічні Олега Рипана поки не зазнали гіркоти поразок, а виїзна нульова нічия зі “Скоруком” продовжила шестиматчеву безпрограшну серію “зелено-жовтих”. В активі прикарпатців три перемоги і три нічиї. Вдома івано-франківці розійшлися миром з тим же “Скоруком” (1:1) та були сильнішими за “Чернігів” (2:0) і “Гірник-Спорт” (6:1).

А от “Полтава” поки ще не гарантувала собі збереження прописки у першому дивізіоні, і за два тури до фінішу випереджає ФСК “Маріуполь” лише на один бал. Підопічні Володимира Сисенка набрали навесні 5 турнірних очок і зробили це у гостях: перемога над ФСК “Маріуполь” (4:2) і дві нічиї 2:2 – з “Діназом” і “Буковиною”. А от вдома полтавці програли усі три поєдинки, в тому числі і минулого тижня маріупольцям – 0:4.

Місяць тому швидкий гол Андрія Хоми приніс непросту мінімальну перемогу “Прикарпаттю” (1:0), яке намагатиметься без поразок завершити весняну частину сезону. Гості захочуть реабілітуватися перед власними вболівальниками і спробують знову не програти на виїзді. Чия серія матиме продовження – дізнаємось у суботу…

Чемпіонат України. VBET UA Перша. Група “Вибування”. 7 тур
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – СК «Полтава» (Полтава)

20 травня 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 14:00
Арбітр: С.Лапко (Львів). Асистенти арбітра: Р.Якимик (Львів), Ю.Вашкевич (Чернігів).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: В.Антимійчук (Чернівці).


Прикарпаття – Полтава. Підопічні Рипана перервали свою серію із трьох перемог поспіль. “Прикарпаття” зіграло внічию зі “Скоруком”. Матч завершився без голів і цей результат був закономірним, адже занадто мало створили моментів команди. Гравці “Прикарпаття” найчастіше йшли в обведення (33 рази, з них 18 – вдало), але довести до логічного завершення свої атаки не змогли. 

Полтавці засмутили своїх вболівальників розгромною поразкою у грі з “Маріуполем” – 0:4. Підопічні Сисенка 64% ігрового часу володіли м’ячем, але жодного зиску із цього не було. Футболісти СК “Полтави” не знайшли протидії швидким атакам суперника. Лідер групи є фаворитом протистояння, але очікуємо, що колектив із Полтави зробить все, щоб реабілітуватися перед своїми прихильниками, – анонсує UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 1:0. Франківці впевнено крокують до перемоги в групі – жодної поразки у весняному раунді. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *