Вероніка Космач: “У нас немає проблем з мотивацією, бо ми представляємо свою країну і хочемо довести всім характер українського народу”

Баскетбол Пряма мова ТОП

Гравчиня “Франківська” та збірної України з баскетболу 3х3 Вероніка Космач відповіла на декілька питань місцевих ЗМІ (rekord.az) на етапі Світової ліги в азербайджанській Астарі.

– Поділіться враженнями від змагань та нашої країни…

– Змагання були високого рівня. Для участі сюди приїхало багато команд. У цьому сенсі ми знали, куди їдемо, і були до цього готові. Ставлення людей до нас дуже гарне. Усі зустрічають нас з посмішкою, підходять і фотографуються. Одним словом, азербайджанський народ просто великий і я висловлюю всім вдячність за підтримку України.

– Ви вперше в Азербайджані?

– Так, я вперше тут. Але я була в Туреччині, і повинна сказати, що ці два народи дуже схожі один на одного. Мені також дуже сподобався народ Азербайджану, він дуже щирі, доброзичливі і гостинні.

– Яка ваша мотивація? Ми знаємо, що у вашій країні йде війна…

– Ми вже звикли тренуватися під сигнал тривоги. Проте у нас немає проблем з мотивацією, бо ми представляємо свою країну і хочемо довести всім характер українського народу.

Нагадаємо, що наша команда поступилась в півфіналі китаянкам і завершила змагання на третій позиції.

переклад Women’s sport UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *