Дмитро Федик отримав виклик на НТЗ збірної України U-19

Футзал

Червневий збір юнацької збірної перед Євро-2023.

У рамках підготовки до матчів Євро-2023 (U-19) юніорська збірна України зіграє на турнірі у Futsal Week у хорватському місті Пореч. Головний тренер “синьо-жовтих” Ігор Москвичов для підготовки до цього турніру викликав п’ятнадцять гравців. Приємно, що до табору юнацької збірної увійшов вихованець “Урагану” Дмитро Федик, що наразі повернувся з оренди зі словацького ФК “Левіце”.

Склад збірної України U-19 на товариські матчі проти збірної Хорватії:
Воротарі: Іван Белімов («Чорне море»), Костянтин Рафальський, («Кардинал-Рівнестандарт»), Даниіл Заносій («Десна»)
Універсали: Вадим Тютюрай, Максим Малиновський, Дмитро Скибчик (всі – «Кардинал-Рівнестандарт»), Дмитро Федик («Ураган»), Денис Сніцаренко («SkyUp Futsal»), Роман Татумірак («Юнайтед Помеція», Італія), Дмитро Рибіцький, Віталій Панкратій (обидва –«Футзал Щецин», Польща), Андрій Єлішев, Владислав Ткаченко (обидва – «Тім Лемборк», Польща), Даниіл Болдижев («Фенікс»), Ігор Пелецький («Вікінгай», Литва).

На турнірі наша команда потрапила до групи В, де її суперниками стануть збірні Португалії та Чехії, а ім’я ще однієї команди буде оголошено пізніше. Також відзначимо, що група А сформовано з юнацьких збірних Іспанії, Хорватії, Італії та Польщі. Проведення поєдинків групового етапу заплановане на 20-23 червня. Матчі за місця відбудуться 25-го червня.

За матеріалами пресслужби АФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *