Івано-Франківський НУФВСУ-КФВ – переможець чоловічої Студентської ліги

Баскетбол ТОП

В Івано-Франківську завершилась фінальна частина чоловічої Студентської ліги. У вирішальному матчі Фіналу восьми зійшлись Львівська Політехніка та НУФВСУ-КФВ Івано-Франківськ. 

В складі обох команд було достатньо представників Суперліги, а керували командами Ярослав Зубрицький та Євген Мурзін.

В рівній першій чверті лідер змінювався шість разів, та все ж Львівська Політехніка виграла десятихвилинку 20:17, а в другій розвила свій успіх, маючи +11 до великої перерви.

Господарі майданчика в другій половині намагались скоротити відставання і повернути інтригу до матчу і це їм вдалось в середині четвертої чверті. За 2 хвилини до кінця Львівська Політехніка вигравала всього 1 очко, але не набрала за цей жодного очка, тоді як баскетболісти НУФВСУ-КФВ набрали 7 очок і виграли 73:67.

Найрезультативнішим у переможців став Степан Лесик, який оформив дабл-дабл з 25 очок та 11 підбирань. У львів’ян Данило Кич записав на свій рахунок 21 очко.

Студентська ліга. Чоловіки. Фінал
28 травня
Манеж КФВ, Івано-Франківськ
Львівська Політехніка (Львів) – НУФВСУ-КФВ (Івано-Франківськ) 67:73 (20:17, 24:16, 15:16, 8:24) / статистика матчу

Третє місце і бронзові нагороди завоювали баскетболісти Сумського державного університету (СумДУ), які в бронзовому фіналі переграли Збірну Хмельницької області 104:55 (статистика матчу). У переможців з 8 гравців, шестеро набрали більше 10 очок, а дабл-дабл оформили Максим Михайлов (20 очок та 11 підбирань) і Михайло Шкода (18 очок та 11 передач).

П’яте підсумкове місце зайняв Волинський національний університет імені Лесі Українки (ВНУ), який переграв столичний Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ) 81:55 (статистика матчу). У переможців кращим став Григорій Алтухов з 21 очком, 7 підбираннями та 5 передачами. У киян відзначимо Андрія Мельниченко, який набрав 35 очок та зробив 15 підбирань.

В матчі за 7 місце НТУ України “Київський політехнічний університет імені Ігоря Сікорського” здолав Національний медичний університет імені О.О. Богомольця (НМУ) з рахунком 83:54 (статистика матчу). У медиків капітан Даніїл Воруха оформив дабл-дабл з 30 очок та 10 підбирань. У переможців п’ять гравців набрали 10 і більше очок.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *