“Ураган” – “ХІТ”. Анонс вирішального матчу та пряма трансляція

Футзал

У середу, 31-го травня, франківський “Ураган” вдома зіграє вирішальний матч фінальної серії плей-офф Vbet Екстра-Ліги проти столичного “ХІТа”. Матч відбудеться без глядачів і розпочнеться о 16:00.

Цей день настав – сьогодні буде визначено чемпіона України з футзалу! До цього “Ураган” та “ХІТ” встигли обмінятись домашніми перемогами та поразками, тож наразі рахунок у серії нічийний – 2:2. Чотири попередні матчі принесли шанувальникам гри 5х5 яскраві емоції, багато боротьби та інтриги, яка до останньої секунди тримала в напрузі як гравців, так і аудиторію біля екранів телевізорів. Тож сьогодні на майданчику Манежу ІФФКФВ апогей не лише фінального протистояння, а й всього футзального сезону! Віримо, що “драконам” вдасться продемонструвати свій найкращий футзал на домашньому паркеті, тож вмикаємо онлайн і вболіваємо за наших хлопців у вирішальному двобої!

“Ураган” продовжує у цей складний час робити футзал ближчим до вболівальників! Напередодні матчу №5 фінальної серії Vbet Екстра-ліги між “Ураганом” та “ХІТом” ведучий студії Денис Бондарчук-Грита розбере все найцікавіше навколо “золотого” матчу разом із експертами студії! Гостями нашої студії стануть президент АФУ Сергій Владико, легендарний ексгравець “Урагану” Роман Кордоба та пресаташе АФУ Богдан Ісаєв. Вмикаємо о 15:15 YouTube-канал НФК “Ураган”! А після студії там же можна буде переглянути сам поєдинок, який розпочнеться о 16:00. 

“Ураган” Івано-Франківськ – “ХІТ” Київ
31 травня. Vbet Екстра-Ліга, Фінал, матч №5 – 16:00
Арбітри: Євген Гордієнко (Одеса), Орест Дуцяк (Дрогобич), Денис Куций (Харків)
Резервний арбітр: Артем Федоріщев (Луганська обл.)
Хронометрист: Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: Олексій Банасько (Фастів)
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пряма трансляція матчу №5:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *