Наші профі. Підсумки сезону: чемпіонат юнацьких команд УПЛ

Футбол

Розрочинаємо серію підсумкових матеріалів про виступи прикарпатських футболістів у сезоні 2022/23. Першими мова піде про результати у чемпіонаті юнацьких команд під егідою УПЛ.

Михайло Хромей (“Шахтар” U-19 Донецьк)
12 матчів в лізі (3 голи, 1 попередження)

Жодного матчу навесні у складі юнацького “Шахтаря” не провів півзахисник Михайло Хромей. В цілому ж в активі нашого земляка 12 матчів, в яких забив три м’ячі і допоміг “гірникам” здобути бронзові нагороди змагань.

Андрій Андрейчук (ФК “Олександрія” U-19)
29 матчів в лізі (6 голів, 6 попереджень)

Основним у складі юніорів “Олександрії” в сезоні став нападник Андрій Андрейчук. Вихованець СДЮСШОР “Прикарпаття” взяв участь у 29 матчах “містян”, забивши при цьому 6 м’ячів та отримавши 6 попереджень. Успіхи Андрія не залишились непоміченими з боку тренерського штабу головної команди, тож гравець потрапив до заявки на заключний матч УПЛ проти “Руху”, але на поле так і не вийшов. За підсумками сезону “Олександрія” U-19 фінішувала на четвертій позиції чемпіонату юнацьких команд.

Дмитро Шостак (ФК “Олександрія” U-19)
25 матчів в лізі (10 голів, 7 попереджень)

Ще одним прикарпатським футболістом у складі юніорів “Олександрії” є Дмитро Шостак. Всього протягом сезону Дмитро показав непогану результативність, забивши 10 м’ячів у 25 матчах. Такий результат дозволив нашому земляку увійти до ТОП-10 бомбардирів чемпіонату, посівши восьму позицію рейтингу найвлучніших.

Ігор Ощипко (“Ворскла” U-19 Полтава)

Ігор Ощипко вже остаточно перекваліфікувався на тренерську роботу – на початку сезону фахівець увійшов до штабу юніорської команди “Ворскли”. За підсумком сезону “ворскляни” посіли п’яту сходинку чемпіонату юнацьких команд.

Іван Оробець (“Металіст 1925” U-19 Харків)
26 матчів в лізі (3 голи, 1 попередження)

Добре зарекомендувати себе у новому клубі вдалось півзахиснику Івану Оробцю. 19-річний футболіст, перебравшись з чернівецької “Буковини” до складу юніорів “Металіста 1925” одразу зумів пробитись до основи харків’ян і навіть заслужив капітанську пов’язку. Всього в активі нашого земляка 3 голи у 26 матчах сезону. “Металіст 1925” завершив сезон на тринадцятій сходинці чемпіонату юнацьких команд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *