Наші баскетболістки двічі перемогли у відборі на чемпіонат Європи

Баскетбол

Жіноча збірна України з баскетболу 3х3 з перемог розпочала свої виступи в кваліфікації чемпіонату Європи, яка стартувала в румунській Констанці.

В стартовому матчі відбору українські дівчата впевнено перемогли збірну Сербії 10:5. Обидві команди вибрали тактику гри від захисту і тут Україна на початку зіграла набагато краще, дозволивши суперницям за третину гри набрати лише одне очко і те з лінії штрафних. Після 3:30 гри Україна вела 6:1.

Далі українки впевнено довели гру до перемоги, але при цьому варто відзначити, що і у нашої команди реалізація була не на найвищому рівні, зокрема українки не влучили жодного дальнього кидка.

Україна – Сербія 10:5 / статистика матчу

Україна: Ляшко 0, Філевич 4, Моллова 2, Уро-Ніле 4

Після перемоги над Сербією 10:5 українки здобули і другу свою перемогу, обігравши Данію 16:4.

Збірна України вважалась фаворитом матчу і довела цей статус, контролюючи хід гри з перших хвилин. Суперниці свої перші очки набрали наприкінці 8-ї хвилини за рахунку 14:0 на користь України.

Наступну гру жіноча збірна України проведе вже завтра, 11 червня – о 10:45 дівчата зіграють проти фаворита групи збірної Іспанії.

В жіночій сітці напряму у фінальну частину виходять переможниці груп А та В, в яких зіграють по п’ять команд. Третю путівку на чемпіонат Європи розіграють команди, які посядуть другі місця в групах.

Україна – Данія 16:4 / статистика

Україна: Ляшко 4 (1 дальній), Філевич 6 (2 штрафних), Моллова 1, Уро-Ніле 5 (1 дальній, 1 штрафний)

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *