Людмила Лузан: “Хочу отримати задоволення від змагань, зробивши все для України та її перемоги!”

Олімпійські види

Дворазова олімпійська призерка і чемпіонка світу Людмила Лузан провела перші тренування у Криспінувській затоці, яка прийматиме змагання з веслування на байдарках і каное в рамках ІІІ Європейських ігор-2023. Після чого поділилася своїми враженнями від польського прийому та розповіла, в якій формі підходить до головного мультиспортивного форуму континенту.

“Умови тут дуже добрі, мені подобається, як все організовано, гарна інфраструктура. А розуміння того, що цей турнір раз на чотири роки, дає відчуття ніби це міні Олімпійські ігри. Тому, звичайно, відчувається масштаб цих змагань і атмосфера – ловиться кураж. Я вже чекаю на старт, хочеться змагатися. Думаю, що ми зараз в дуже добрій формі, а вода вже покаже, хто як працював».

Спортсменка також зізналася, що не відчуває додаткового тиску через свій статус призерки Олімпіади: «Я до кожних змагань ставлюся як до свята. Хочеться отримати задоволення від процесу, зробивши все для України та її перемоги. Тому з легкою душею виходжу на старт і роблю свою роботу. Я знаю, що пройшла добру підготовку і не сумніваюся в собі”.

НОК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *