Команда Юрія Процюка зіграє на етапі Світової серії у Пріштіні

Баскетбол

Жіноча збірна України 3х3 на цьому тижні проведе наступний для себе етап Світової ліги – команда під керівництвом Юрія Процюка виступить у Пріштіні Косово 13-14 липня.

В порівнянні з попереднім етапом в складі збірної України 3х3 відбудеться одна зміна – у Пріштіні виступлять Кристина Філевич, Анжеліка Ляшко, Оксана Моллова та Вероніка Любінець.

Відзначимо, що другий раз поспіль на етапі жіночої Світової ліги буде проведена кваліфікація, куди знову потрапила і Україна. Наша збірна для виходу в основний раунд повинна виграти групу з Туреччиною та Латвією.

У разі виходу до основного раунду збірна України зіграє в групі С разом зі збірною Литви та німецькою комерційною командою Дюссельдорф. Всі матчі пройдуть 13 липня. До чвертьфіналу пройдуть дві кращі команди з групи.

Матчі плей-оф заплановано провести у п’ятницю, 14 липня.

Нагадаємо, на першому для себе етапі жіночої Світової серії в Астарі збірна України 3х3 зайняла третє місце, а ось на минулому тижні у Фрібургу наша команда не зуміла пройти кваліфікацію. Очки, набрані на етапах Світової серії, впливають на олімпійський рейтинг країн.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *