“Пробій” у спарингу обіграв збірну Івано-Франківщини U-17

Футбол

Городенківці з перемоги розпочали літнє міжсезоння.

Сьогодні у Вістовій учасник чемпіонату області “Пробій” провів перший спаринг літнього міжсезоння. Суперником городенківців була збірна Івано-Франківщини U-17, яка вже незабаром вирушить на чемпіонат світу. Номінальні господарі поля зуміли в середині першого тайму двічі приголомшити своїх юних візаві – відзначились Іван Сондей та Роман Дитко. Після відпочинку Артем Микуляк підбив остаточні 3:0 на користь Народної Команди.

НК “Пробій” Городенка – Збірна Івано-Франківщини U-17 – 3:0 (2:0)
Голи:
Сондей, 24, Дитко, 26, Микуляк, 65
“Пробій” (стартовий склад): Семенів (в), Борисевич, В. Радульський, В. Пархуць, Романчук, Сікач, Кукурудз, Дриган, Сондей, Дитко, Волошинович.
Збірна Івано-Франківщини U-17 (стартовий склад): Креховецький (в), Дем’янчук, С. Гачек, Угриновський, Гудима, Ю. Гачек, Боднар, Безпалько (к), Угринюк, Пастушенко, Яцків.

Для НК “Пробій” звітний спаринг став першим під час підготовки до нового сезону. Попередньо відомо, що у неділю, 16-го липня, команда Володимира Ковалюка зустрінеться з юніорами львівського “Руху” на НТБ у Винниках. Натомість для збірної Івано-Франківщини цей спаринг став заключним у рамках підготовки до чемпіонату світу серед школярів. Попереду в команди тиждень насичених тренувань, а в п’ятницю, 21-го липня, наші хлопці візьмуть курс на столицю Марокко Рабат.

Фото: НК Пробій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *