“Прикарпаття” поступилось “Руху”

Футбол

У неділю, 16 липня, івано-франківське “Прикарпаття-3СУ” провело свій черговий літній спаринг. Суперником став прем’єрліговий “Рух” зі Львова, який двома складами зіграв одразу два контрольні поєдинки у Винниках на стадіоні імені Б. Маркевича. 

Господарі вийшли вперед вже на 8-й хвилині. Вів Соломон-Отабор бездоганно виконав стандарт, елегантно перекинувши стінку й не залишивши шансів воротарю. Невдовзі після цього «рухівці» могли подвоїти перевагу: Руніч пробив головою у стійку, а на добиванні ефектно зіграв Мисик, однак м’яч після його удару пролетів повз ворота. Натомість забили гості: Василь Геник зіграв на підбиранні після кутового та відправив м’яч у ворота чудовим ударом з-за меж штрафного – 1:1.

На 33-й хвилині нападник «Прикарпаття» Роман Барчук грубо стрибнув в ноги Едсону, за що отримав пряму червону картку (за домовленістю команд замість Барчука вийшов Хома). «Рухівці» знову покарали гостей за жорстке порушення правил: Остап Притула фантастично виконав штрафний удар з далекої відстані, перекинувши голкіпера, який далеко вийшов з воріт. А ще через декілька хвилин 18-річний Андрій Кітела скористався подачею Соломона і головою спокійно поклав м’яч у сітку – 3:1.

На початку другого тайму Непейпієв міг зробити рахунок розгромним, але його дальній удар на себе прийняла стійка воріт. Невдовзі голкіпер Роман Герич врятував прикарпатців після класного удару Руніча головою в падінні. В середині другої половини зустрічі «Рух» заробив ще одну червону для суперника – цього разу фолом останньої надії зупинили Руніча, який набрав крейсерську швидкість.

В цілому другий тайм виявився не таким насиченим, як перша 45-хвилинка. Команди показали рівну боротьбу, нових голів глядачі не побачили. Свій наступний спаринг “Прикарпаття-ЗСУ” зіграє у Моршині 20 липня проти запорізького “Металурга”.

За інформацією ФК “Рух”

Контрольний матч
«Рух» (Львів) – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – 3:1 (3:1)
Голи: Соломон (8), Притула (35), Кітела (37) – Геник (14).

Рух: Ледвій, Мисик, Товарницький (Кусий, 76), Слюбик, Кітела, Едсон (Рогачов, 57), Притула, Карабін, Соломон (Квасниця, 46), Непейпієв (Столярчук, 57), Руніч.
Прикарпаття: Герич – Демків, Швець, Матушевський, Попчук, Сьомка, Геник, Рудюк, Тітаєвський, Стаднік, Барчук.
На заміни виходили Хома, Михальчук, Соловйов, Бучакчийський, Радульський, Титов, Дмитрук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *