МФК “Прикарпаття” запрошує на акредитацію представників ЗМІ!

Футбол

МФК “Прикарпаття” запрошує працівників спортивних медіа подати заявку на акредитацію для висвітлення домашніх матчів івано-франківської команди у Першій лізі сезону 2023/24, що відбуватимуться на стадіоні “Рух”.

Для отримання акредитації потрібно надати наступну інформацію:
– ім’я, прізвище
– фото представника ЗМІ (прикріпити у вкладенні)
– назва ЗМІ
– посада
– номер телефону

Умови акредитації:
– ТБ: не більше 2 представників від одного ЗМІ
– друковані та електронні ЗМІ: 1 представник
– фотокореспондент: 1 представник

Свої заявки просимо надсилати на електронну адресу: fc.prykarpattia@gmail.com. Крайній термін подачі інформації для акредитації – до 23:00 вівторка, 25-го липня 2023 року. Заявки на акредитацію приймаються лише на електронну пошту і виключно у встановлений термін. МФК “Прикарпаття” залишає за собою право відмовити в акредитації або анулювати її.

ВАЖЛИВО! Перевага у акредитації буде надаватись ЗМІ, які публікували матеріали з матчів минулого сезону та місцевим ЗМІ. Вхід на стадіон буде можливий лише за наявності діючої акредитації та документу, який посвідчує особу. Звертаємо вашу увагу, що неакредитованим журналістам навіть за наявності редакційної прескартки буде відмовлено у проході на стадіон! 

Усі учасники матчу, у тому числі журналісти, повинні дотримуватися Додаткових заходів безпеки для організації та проведення футбольних матчів в України серед професійних футбольних клубів в умовах воєнного стану. Обмеження на відвідування матчів – 30 представників ЗМІ та 7 фотографів.

МФК “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *