На Прикарпатті привітали юних баскетболісток – учасниць ЄЮОФ-2023

Баскетбол

В Івано-Франківську відбулась зустріч голови регіонального відділення НОК України Мирослава Карабіна із представниками національної збірної – учасниками XVІІ літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю (м. Марібор, Республіка Словенія).

Цього року у складі збірної України, а саме – в команді з баскетболу, були спортсменки з Івано-Франківської області – Ірина Бугайова та Анастасія Шепелюк. Примітно, що Ірина Бугайова – вихованка Івано-Франківської обласної ДЮСШ та тренувалася під керівництвом Аїди Вікторівни Євтушенко.

На літньому ЄЮОФ-2023 команда юних баскетболісток України посіла четверту сходинку турнірної таблиці, в останній момент дещо поступившись суперникам.

По поверненню додому юних баскетболісток привітали голова регіонального відділення НОК України Мирослав Карабін та головний тренер жіночої збірної України 3х3 Юрій Процюк. Мирослав Карабін привітав дівчат із хорошим виступом та наголосив, що цей Фестиваль є важливою сходинкою до дорослої кар’єри і великих досягнень.

НОК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *