Наші профі. УПЛ: Роман Дебелко забиває перший м’яч в сезоні

Футбол

Роман Дебелко відзначився першим голом в новому сезоні, а Владислав Калин забив дебютний м’яч за “Динамо” – про це і не тільки в огляді “Наші профі. УПЛ”.

Прем’єр-ліга. 2 тур
“Оболонь” (Київ)  “Динамо” (Київ) – 2:4
Владислав Приймак (
О) відіграв весь матч.

Владислав Приймак знову відіграв всі 90 хвилин у складі “Оболоні”. Втім, його команда в результативному дербі поступилась “Динамо” – 2:4. За підсумками двох стартових турів “пивовари” посідають 11-ту позицію, маючи у своєму активі один заліковий пункт.

ФК “Минай” – “ЛНЗ” (Черкаси) – 0:3
Назарій Воробчак (
ФКМ) не потрапив до заявки на матч.

А от “Минай” Володимира Шарана все ще без очок. В 2 турі “лиси” доволі несподівано не зуміли нічого протиставити черкаському “ЛНЗ” – 0:3. Півзахисник господарів Назарій Воробчак продовжує відновлюватись після пошкодження. Після 2-го туру “Минай” є однією з чотирьох команд, що не набирали очок в поточному сезоні.

ФК “Олександрія”  “Металіст 1925” (Харків) 1:0
Андрій Андрейчук (ФКО) 
увійшов у гру на 74-ій хвилині. Вадим Червак (М1925) залишився на лаві для запасних.

“Олександрія” Андрія Андрейчука вдома мінімально здолала “Металіст 1925” Вадима Червака – 1:0. Нападник господарів вдруге поспіль вийшов по ходу другого тайму, тоді як оборонець гостей все ще очікує на свій дебют у складі харків’ян. Після 2-го туру “Олександрія” ділить першу-третю позиції разом з “Рухом” та “Динамо” – в трьох команд максимальні шість очок на старті сезону. Справи ж “Металіста 1925” менш втішні, адже наразі команда не здобувала залікових пунктів в чемпіонаті.

СК “Дніпро-1” (Дніпро) – “Полісся” (Житомир) – 2:1
Володимир Адамюк (Д-1) відіграв весь матч і на 46-ій хвилині отримав попередження.

Після єврокубкових баталій СК “Дніпро-1” зіграв свій перший матч у внітршньому чемпіонаті. “Спортклубівці” вдома зуміли обіграти новачків сезону “Полісся” – 2:1. Захисник переможців Володимир Адамюк зіграв всі 90 хвилин. “Дніпро-1” наразі йде на сьомій позиції УПЛ, маючи в своєму активі три бали та зігравши на одну гру менше за конкурентів.

“Зоря” (Луганськ) – “Кривбас” (Кривий Ріг) – 1:3
Роман Дебелко (
К) увійшов у гру на 86-ій хвилині і в доданий арбітром до другого тайму час відзначився голом. Владислав Семотюк (К) не потрапив до заявки на матч.

Авторами сенсації ігрового вікенду стали футболісти “Кривбасу”, які в гостях завдлаи поразки луганській “Зорі” – 3:1! Масну крапку у зустрічі поставив нападник криворіжців Роман Дебелко, якому знадобилось менше 10 (!) хвилин перебування на полі, щоб забити свій м’яч. Натомість Владислав Семотюк пропустив матч через дискваліфікацію. Завдяки цій перемозі “Кривбас” піднявся на восьму сходинку турнірної таблиці.

Відеоогляд матчу (гол Дебелка з 6:06):

“Колос” (Ковалівка) – “Чорноморець” (Одеса) – 2:0
Євген Данилюк (
Ч) залишився на лаві для запасних.

Одеський “Чорноморець” зазнав першої поразки в сезоні. В гостях підопічні Романа Григорчука програли “Колосу” з Ковалівки – 0:2. Євген Данилюк вдруге поспіль залишився на лаві для запасних, тож дебют молодого гравця у складі “моряків” відкладається. “Чорноморець” за підсумком туру йде на шостій позиції УПЛ.

Чемпіонат юнацьких команд U-19. 2 тур
“Оболонь” U-19 (Київ) – “Динамо” U-19 (Київ)  0:7 
Владислав Калин (Д) увійшов у гру на 46-ій хвилині і на 79-ій хвилині відзначився голом. 

Владислав Калин забив дебютний м’яч за столичне “Динамо”. У грі 2-го туру чемпіонату юнацьких команд Владислав увійшов у гру по перерві і наприкінці зустрічі відзначився забитним м’ячем. “Динамо” за підсумком ігрових вихідних посідає першу сходинку турнірної таблиці.

Відеоогляд матчу (гол Калина з 2:21):

ФК “Минай” U-19 – “ЛНЗ” U-19 (Черкаси) – 0:1
Віталій Рожко (
ФКМ) залишився на лаві для запасних.

Юнацький склад “Минаю” без участі Віталія Рожка поступився одноліткам з “ЛНЗ” – 0:1. “Лиси” наразі у когорті команд, які не набирали очок в поточному сезоні.

“Верес” U-19 (Рівне)  “Шахтар” U-19 (Донецьк) – 0:3
Павло Багрій (
В) вийшов у стартовому складі і був замінений на 83-ій хвилині.

Невдалими видались вихідні і для юнаків “Вереса”, які вдома програли донецькому “Шахтарю” – 0:3. Оборонець “червоно-чорних” Павло Багрій вийшов зі стартових хвилин і був замінений наприкінці гри. “Верес” здобув один заліковий пункт і наразі перебуває на одинадцятій сходинці.

“Рух” U-19 (Львів) – “Ворскла” U-19 (Полтава) – 3:2
Денис Шайда (
Р) вийшов у стартовому складі, на 43-ій хвилині отримав попередження і був замінений на 46-ій хвилині. Владислав Фіцик (Р) і Артем Угринчук (Р) не потрапили до заявки на матч.

Один з трьох прикарпатських гравців взяли участь у матчі лвьівського “Руху” – Денис Шайда вийшов з перших хвилин і допоміг “рухівцям” здолати “Ворсклу” (3:2). “Рух” наразі в когорті команд, які набрали максимум на старті сезону.

СК “Дніпро-1” U-19 (Дніпро– “Полісся” U-19 (Житомир) – 1:1
Максим Тряско (
Д-1) не потрапив до заявки на матч.

“Дніпро-1” без участі прикарпатського нападника Максима Тряска вдома поділив очки з “Поліссям” – 1:1. Ці очки стали першими для дніпрян в сезоні – нараз команда посідає дев’ятий щабель юнацького чемпіонату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *