Наші профі. Жінки: Вікторія Серемчук дублем розпочала новий сезон

Футбол

Вікторія Серемчук дублем допомогла “Дніпру-1” успішно розпочати новий сезон, розгром від “Колоса” Мар’яни Іванишин та перемога “Динамо” Лесі Словак – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Жінки”.

Жінки. Вища ліга. 1 тур
“ЕМС-Поділля” (Вінниця) – ЖФК “Шахтар” (Донецьк) – 1:4
Любов Мохнач (
Ш) відіграла весь матч. Оксана Геник (Ш) вийшла у стартовому складі і була замінена на 34-ій хвилині.

У матчі-відкритті нового сезону донецький “Шахтар” в гостях розгромив “ЕМС-Поділля” з Вінниці – 4:1. Обидві наші краянки Любов Мохнач та Оксана Геник вийшли у стартовій “одинадцятці” донецької команди.

ЖФК “Колос” (Ковалівка) – ЖФК “Маріуполь” – 8:0
Мар’яна Іванишин (
К) вийшла у стартовому складі і була замінена на 57-ій хвилині.

“Покуражились” у стартовому матчі і футболістки ковалівського “Колоса”, які розгромили “Маріуполь” – 8:0. Захисниця переможниць Мар’яна Іванишин вийшла з перших хвилин і була замінена всередині другого тайму.

ЖФК “Дніпро-1” (Дніпро– “Пантери” (Умань) – 3:2
Вікторія Серемчук (
Д-1) вийшла у стартовому складі, на 21-й та 80-ій хвилинах відзначилась голами і була замінена на 90-ій хвилині. Світлана Маліборська (Д-1) увійшла у гру на 90-ій хвилині.

Надскладною видалась перемога жіночого складу “Дніпра-1”. У першому матчі сезону дніпрянки обіграли “Пантери” з Умані – 3:2. Дублем у складі господарок відзначилась нападниця Вікторія Серемчук, а голкіперка Світлана Маліборська з’явилась на полі на заключні кілька хвилин доданого арбітром часу.

ЖФК “Верес” (Рівне– ЖФК “Динамо” (Київ) – 1:3
Вероніка Кузьмин (В) 
відіграла весь матч. Леся Словак (Д) вийшла у стартовому складі і була замінена на 75-ій хвилині.

Столичне “Динамо” в гостях зуміло обіграти рівненський “Верес” – 3:1. Обидві наші краянки у складі суперниць з’явились зі старту матчу – Вероніка Кузьмин у “вересівок” та Леся Словак у “динамівок”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *