Наші профі. ПФЛ: дебютний дубль Богдана Оринчака

Футбол

Богдан Оринчак оформив дубль у ворота вінницької “Ниви”, перші очки “Агробізнеса” та переможний старт наших у Другій лізі – про це і не тільки в огляді “Наші профі. ПФЛ”.

Перша ліга. Група А. 2 тур
 “Нива” (Тернопіль) “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – 1:0
Віталій Жупанський (
Н) залишився на лаві для запасних.

У переможному матчі проти земляків з “Прикарпаття” голкіпер Віталій Жупанський участі не брав, а його “Нива” зуміла достинути франківців під завісу поєдинку – 1:0. Тернополяни наразі перебувають у квартеті з чотирьох команд, які взяли максимальні шість очок на старті.

“Агробізнес” (Волочиськ) “Металіст” (Харків) – 3:1
Роман Кузьмин (
А) вийшов у стартовому складі і був замінений на 83-ій хвилині. Микола Квасний (А) вийшов у стартовому складі і був замінений на 71-ій хвилині.

Першу перемогу в сезоні здобув “Агробізнес”. Вдома волочиська команда з Романом Кузьмином та Миколою Квасним у старті здолала харківський “Металіст” – 3:1. “Агробізнес”, здобувши перші бали в турнірі, йде на п’ятому місці групи А.

“Поділля” (Хмельницький) “Нива” (Бузова) – 0:2
Іван Оробець (
П) увійшов у гру на 83-ій хвилині.

Продовжує дивувати футбольну спільноту “Нива” з Бузової. На вихідних під гарячу руку “нивівців” потрапило хмельницьке “Поділля” Івана Оробця – 2:0. Наш краянин увійшов у гру наприкінці зустрічі. Подоляни наразі ділять шосту-сьому сходинки групи А разом з франківським “Прикарпаттям” – в обох команд по одному заліковому пункту.

“Карпати” (Львів) – “Буковина” (Чернівці) – 2:1
Тарас Саків (
К) увійшов у гру на 46-ій хвилині і на 70-ій хвилині отримав попередження.

Львівські “Карпати” знову перемогли і знову не без проблем – цього разу команді Тараса Саківа вдалось дотиснути чернівецьку “Буковину” (2:1). Наш оборонець з’явився на полі по перерві. “Зелено-білі” перебувають на другій сходинці групи, маючи у своєму активі шість очок.

Перша ліга. Група Б. 2 тур
“Лівий берег” (Київ)  СК “Полтава” – 1:3
Максим Куліш (
ЛБ) увійшов у гру на 75-ій хвилині.

Доволі несподіваної поразки зазнав столичний “Лівий берег”, який вдома поступився “Полтаві” – 1:3. Прикарпатський півзахисник Максим Куліш увійшов у гру в середині другого тайму. “Лівий берег”, попри поразку, залишається на другій сходинці таблиці за підсумком 2 туру.

Друга ліга. 1 тур
“Скала 1911” (Стрий)  ФК “Кудрівка” – 4:3
Іван Пастух (
С1911) вийшов у стартовому складі і був замінений на 46-ій хвилині.

“Скала 1911” переможно повернулась у змагання професіоналів. Стрияни з Іваном Пастухом у складі обіграли дебютанта змагань ПФЛ “Кудрівку” – 4:3.

“Нива” (Вінниця) – ПФК “Звягель”  4:7
Богдан Оринчак (
З) увійшов у гру на 68-ій хвилині і на 79-ій та 82-ій хвилинах відзначився голами.

Феноменальним видався старт сезону для “Звягеля” Богдана Оринчака. Ще б пак, адже клуб з Житомирщини забив сім (!) м’ячів у ворота “Ниви” з Вінниці і здобув супергольову перемогу – 7:4. В активі нашого земляка дубль у ворота вінничан.

“Рух-2” (Львів) – “Карпати-2” (Львів)  0:5
Віталій Катрич (
К-2) та Володимир Савчин (К-2) відіграли весь матч. Дмитро Рожко (К-2) увійшов у гру на 81-ій хвилині.

Львівське дербі на старті Другої ліги видалось цікавим і багатим на голи, а юні “зелено-білі” проїхались катком по юних “рухівцях” – 5:0. У складі переможців Віталій Катрич та Володимир Савчин відіграли всі 90 хвилин, тоді як Дмитро Рожко з’явився на полі під завісу гри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *