“Прикарпаття-ЗСУ” – “Епіцентр”. Анонс кубкового матчу та пряма трансляція

Футбол

У вівторок, 15 серпня, у матчі третього попереднього етапу Vbet Кубка України івано-франківське “Прикарпаття-ЗСУ” на стадіоні “Рух” прийматиме “Епіцентр” з Кам’янця-Подільського. За протоколом безпеки воєнного стану матч пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 15:00 на YouTube-каналі МФК “Прикарпаття”. Також цю кубкову гру можна буде переглянути на великому екрані у Палаці Потоцьких (вул. Шпитальна, 3).

Початок сезону для обох суперників видався доволі насиченим: команди зіграли по три тури Першої ліги і подолали перший кубковий раунд. У Кубку завдяки дублю Юрія Радульського прикарпатці вдома здолали резервний склад львівських “Карпат” (2:1). А в чемпіонаті івано-франківці поки ще не перемагали: нічия з “Поділлям” (1:1) та мінімальні поразки з тернопільською “Нивою” (0:1) і тими ж “Карпатами” (0:1).

Якщо “Прикарпаття” тричі зіграло вдома, то “Епіцентр”, навпаки, три свої поєдинки провів на виїзді. Підопічні Сергія Нагорняка двічі в Ужгороді переграли “Металіст” (1:0 в чемпіонаті та 2:1 у Кубку), далі знову на Закарпатті мінімально перемогли “Хуст” (1:0), а минулої п’ятниці вперше зіграли у новому дербі Хмельницької області на стадіоні у Кам’янець-Подільському. Бойова гра з волочиським “Агробізнесом” переможця не виявила – 1:1.

Вівторкова кубкова гра буде лише третьою в історії очних протистоянь суперників, які вперше зійшлися між собою минулого сезону у чемпіонаті Першої ліги. Долю матчу 7-го туру групи “А” в Івано-Франківську вирішив швидкий гол: на 6-й хвилині капітан “Прикарпаття” Василь Цюцюра забив переможний м’яч з пенальті – 1:0.

У заключному турі вирішувалася доля останньої путівки до “Чемпіонської групи”. “Епіцентр” достроково фінішував третім у групі “А” і в Дунаївцях взяв реванш у франківців, забивши по голу наприкінці кожного з таймів. Руслан Буряк ударом головою і Максим Гірний з пенальті встановили остаточний підсумок – 2:0…

Тепер же маємо кубкове протистояння у боротьбі за путівку до 1/16 фіналу турніру. Запрошуємо вболівальників подивитися трансляцію цього матчу на великому екрані і підтримати МФК “Прикарпаття”! Традиційна фан-зона діятиме на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний.

Vbet Кубок України. Третій попередній етап
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський)

15 серпня 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 15:00
Арбітр: Є.Цибулько (Черкаська обл.). Асистенти арбітра: Ю.Ковальчук, О.Вдовіна (обидва – Львів).
4-й арбітр: І.Салаш (Калуш). Спостерігач арбітражу: В.Антимійчук (Чернівці).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *