В суботу двома матчами стартував обласний чемпіонат з футболу

Футбол

“Благо-Юність” взяла три очки в стартовому турі.

На домашньому стадіоні підопічні Петрика Олега переграли команду з Івано-Франківська «Прикарпаття-Тепловик» з рахунком 1:0.

Перша половина зустрічі розпочалась доволі активно. Команди обмінялися моментами, кількома стандартами й атаками: дві класні нагоди від Богача й Болокана, а також дві змарновані нагоди гравців команди «Прикарпаття-Тепловик», та рахунок не вдавалося відкрити жодній із них.

До кінця першого тайму «напруга» на футбольному полі «Blago-арени» дещо знизилась, та під завісу на 43 хвилині класний момент створив Багдай з передачі Богача, а на останній хвилині основного часу хороший момент був і в граючого тренера Федоріва.

Другий тайм розпочався з атаки «Blago-Юності», яка могла б стати успішною, та стійка після удару Зубара врятувала команду суперника від пропущеного мʼяча.

У другій половині зустрічі наші гравці значно пожвавилися й почали тиснути на ворота суперника, створивши декілька «убивчих» моментів, проте ворота Середюка залишалися недоторканими (не враховуючи гол, та в результаті офсайд Богача на ʼ55).

На 74 хвилині поєдинку підопічним Петрика нарешті вдалося повести у рахунку: автором сьогоднішнього єдиного забитого голу став Мізерник, який замкнув класну передачу Болокана.

BLAGO-ЮНІСТЬ – ТЕПЛОВИК-ПРИКАРПАТТЯ – 1:0 (0:0)

Гол: Мізерник, 74

ФК “Blago-Юність” (ІФ-Верхня)

КАРПАТИ (БРОШНІВ-ОСАДА) – УРАГАН (ЧЕРНІЇВ) – 0:2 (0:0)

Голи: Легкий, 59, Якубов, 64

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *