“Буковина” – “Прикарпаття-ЗСУ” – 1:0. Післямова

Футбол

Долю матчу 4-го туру групи “А” Першої ліги в Чернівцях вирішив єдиний гол Богдана Духоти, забитий на 81-й хвилині – 1:0.

По завершенні поєдинку своїми враженнями від гри поділилися наставники обох команд – Олексій Городов (“Прикарпаття-ЗСУ”) та Андрій Мельничук (“Буковина”).

Олексій Городов: «Нам не вистачило майстерності, щоб вразити володіння суперника»
– Хочу вибачитися перед нашими вболівальниками за цю гру. Так, далися взнаки погодні умови, було досить спекотно. Вважаю, що «Прикарпаття» володіло територіальною перевагою, наші футболісти непогано вступали в пресинг та грали на перехопленнях. На жаль, нам не вистачило майстерності, щоб вразити володіння суперника. Будемо працювати над цим компонентом. Ми вже стільки матчів зіграли, але все одно голи нам даються дуже важко. Відповідальність за поразку тренерський штаб бере на себе. Гравці, які вийшли на заміну по ходу другого тайму, гру не підсилили.

Андрій Мельничук: «Відповідальність за результат вийшла на перший план»
– Найперше хочу привітати всіх наших вболівальників з перемогою. Ми розуміли, що буде важка гра. Поєдинок проти «Прикарпаття» був важливим не тільки з точки зору турнірного становища, нам було важливо здобути перемогу в дербі. Матчі проти івано-франківського клубу завжди були непрості, тим паче ми давно не перемагали «Прикарпаття», тому ця перемога була для нас надзвичайно важливою. Подякував своїм підопічним за самовіддачу. У першому таймі не все те, що запланували, вдалося реалізувати. Але найголовніше те, що ми здобули цю перемогу.

Гравці, які вийшли на заміну, підсилили гру. Нам потрібно було додати гостроти на флангах, а також освіжити центр поля. Ігор Чайковський з Олександром Глаголою зробили величезний обсяг роботи, тому, звичайно, ми розуміли, що потрібно буде їх замінити. Тим паче, погодні умови далися взнаки, грати було непросто. Подякував футболістам за цю важку гру. Хоча ще перед поєдинком ми чудово розуміли, що футболу буде мало, натомість буде багато боротьби. Відповідальність за результат вийшла на перший план. Найголовніше те, що нам вдалося здобути перемогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *