Фінальний етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 пройде у Києві

Баскетбол

Фінальний етап чемпіонату України серед дорослих та у категорії U-16 з баскетболу 3х3 прийматиме Київ. Змагання пройдуть 26 серпня на Контрактовій площі біля оглядового колеса. Фінальний етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 буде присвячено Дню Незалежності України.

У разі повідомлення про повітряну тривого учасники змагань перейдуть у найближче укриття.

У фіналі зіграють кращі команди за підсумком п’яти турів чемпіонату України серед чоловічих та жіночих команд – фіналісти кожного етапу отримували гарантоване місце у фіналі. Решта команд, а також у випадку відмов, будуть добрані за рейтингом виступів на зіграних етапах.

Нагадаємо, перший тур приймав Івано-Франківськ, змагання другого туру відбулись у Києві, третій тур пройшов у Хмельницькому, четвертий тур прийняв Луцьк, а напередодні у Кременчуці були зіграні матчі п’ятого туру.

Змагання відбуватимуться відповідно до наказу Міністерства молоді та спорту України від 28.05.2022 № 1587 «Про деякі питання проведення всеукраїнських спортивних заходів в умовах воєнного стану», додаткових заходів безпеки для організації та проведення на території України чемпіонатів, Кубків та всеукраїнських змагань серед дорослих та найближчих до них вікових груп в умовах воєнного стану, зі змінами та Регламентів змаганя.

Стежити за змаганнями можна буде завдяки онлайн трансляції на сайті ФБУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *