Почалась акредитація ЗМІ на домашні матчі НФК “Ураган” в сезоні 23/24

Футзал

До уваги представників медіа!

Пресслужба Народного футбольного клубу “Ураган” розпочинає процедуру акредитації представників ЗМІ, зацікавлених у висвітленні домашніх матчів команди сезону 2023/24.

Для отримання акредитації заповніть, будь ласка, форму https://forms.gle/8rjWdYWYEDwvN4sW8. Акредитація представників ЗМІ триватиме до 18:00 28-го серпня. Після цього терміну представники ЗМІ будуть повідомлені про результати акредитації. У разі виникнення додаткових питань телефонуйте: 067 88 00 109 (Ліля, прес-аташе НФК Ураган).

У зв’язку з обмеженнями військового стану кількість акредитованих осіб обмежена. Акредитації приймаються у розрахунку один ЗМІ – два представники:
– газети, журнали, радіо, інтернет-видання: 1 журналіст + 1 фотокореспондент;
– телебачення: 1 журналіст + 1 оператор.

Протягом 24-х годин після закінчення матчу акредитований представник ЗМІ зобов’язується надати на електронну адресу press.uragan@gmail.com лінк на матеріали про матчі (звіт про матч, фотозвіт, відеосюжет тощо).

ВАЖЛИВО! Усі акредитовані журналісти повинні дотримуватися додаткових заходів безпеки для організації та проведення футзальних матчів в Україні в умовах військового стану. Обмеження на відвідування матчів – 6 представників ЗМІ та 3 фотографи. Присутність на матчах дозволена лише тим представникам ЗМІ, які отримають від клубу акредитаційні посвідчення.

Народний футбольний клуб “Ураган” залишає за собою право відкликати акредитацію у ЗМІ у разі порушення ним громадського порядку під час матчу або у випадку розповсюдження недостовірної чи неправдивої інформації про діяльність команди.

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *