“Прикарпаття-ЗСУ” – “Нива” Бузова. Анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У неділю, 3 вересня, на стадіоні “Рух” відбудеться поєдинок шостого туру групи “А”. Івано-франківське “Прикарпаття-ЗСУ” прийматиме дебютанта Першої ліги – “Ниву” з села Бузова Київської області. За протоколом безпеки воєнного стану гра пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 15:00 на YouTube-каналі ПФЛ.

До першого в історії очного протистояння обидві команди підходять у хорошому настрої, адже здобули перемоги у минулому турі. Для господарів “суха” розгромна вікторія над “Хустом” (7:0) стала першою у чемпіонаті і найбільшою за часи виступів у Першій лізі. Бузівська “Нива” ж видала п’ятиматчеву безпрограшну серію – чотири перемоги над “Агробізнесом” (2:1), “Поділлям” (2:0), тернопільською “Нивою” (2:1), “Буковиною” (1:0) і виїзна нічия з “Карпатами” (1:1).

За підсумками п’ятого туру до символічної збірної від Sport Arena потрапили по два гравці кожної з команд: у господарів – це автор хет-трику Андрій Хома і фланговий захисник Дмитро Шинкаренко, в активі якого два голи + два асисти. У гостей – голкіпер Георгій Клімов і нападник Михайло Сергійчук, котрий забив єдиний переможний м’яч у ворота “Буковини”. А героєм 5-го туру став 21-річний форвард прикарпатців Андрій Хома.

Друга позиція бузівчан у турнірній таблиці групи “А” і дев’ять очок переваги над “Прикарпаттям”, яке після невдалого старту у чемпіонаті буде давати бій кожному супернику. Тим паче, коли на домашній стадіон приїздить один із лідерів групи “А”. До речі, амбітну “Ниву” очолює Ігор Жабченко, який чудово знає Першу лігу. Свого часу в Івано-Франківську цей наставник з “Гірником-Спорт” програв 1:4 у жовтні 2019-го, після чого двічі переміг – 2:1 у листопаді 2020-го і 1:0 у жовтні 2021-го. Як буде цього разу – дізнаємось у неділю!

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 4 тур
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Нива» Бузова

3 вересня 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 15:00
Арбітр: О.Титов (Донецьк). Асистенти арбітра: Ю.Ковальчук (Львів), С.Наскалов (Мукачево).
4-й арбітр: І.Салаш (Калуш). Спостерігач арбітражу: Б.Трач (Тернопіль).

Прикарпаття – Нива Б. Підопічних Рипана у минулому турі нарешті прорвало. До протистояння з “Хустом” “Прикарпаття” забило всього один гол, а тут відразу сім. Безумовно, така перемога додасть команда впевненості у власних силах. Нарешті івано-франківці продемонстрували, що вони можуть не тільки відбиватися, а й грати конструктивно. Для “Прикарпаття” це найбільша перемога у Першій лізі. Бузівчани у нинішньому сезоні ще не програвали. Чотири перемоги і нічия – хороший результат для дебютанта. Підопічні Жабченка грають солідно, особливо це стосується захисту. Очікуємо, що “Нива” продовжить свою безпрограшну серію, – зазначає UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 1:1. Франківці встановляють одні рекорди (7:0 над “Хустом”, 10-й хет-трик у першій лізі), бузовці – інші (від старту йдуть без поразок, +4=1). 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *