Чемпіонат ААФУ: “Пробій” в дербі здолав “ФАПФ” (+ ВІДЕО)

Футбол

Прикарпатське дербі завершилось розгромною перемогою “Пробою”.

“ФАПФ” (м. Івано-Франківськ) – Народна Команда “Пробій” (м. Городенка) – 1:6
Арбітр: Шевчук А. М. (Волинська обл.), Асистенти: Кравченко Ю. С. (Львів), Башкіров Д. Є. (Донецька обл.). 4-й арбітр: Глуханик В. В. (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: Ющишин А. Г. (Тернопіль)

Голи: Лазар, 47 – Дриган, 7; 79; Дитко, 12; 65 з пен.; Кукурудз, 56; 63

“ФАПФ”: Кравець, Шкварилюк (Василів, 46), Пицик, Равлюсь, Базюк, Зборовський (Горинь, 46), Дем’яник (к) (Вад. Салій, 46), Максимів (Ківнюк, 46), Неледва (Костишин, 86), Лазар (Коржук, 67), Пащак (Громадюк, 80). Запасні:  Андріюк, Сморжанюк. Головний тренер: Володимир Салій.

НК “Пробій”: Гоменюк, Борисевич (к), Вишиванюк (Романчук, 84), Білик (Волошинович, 51), Сікач, Радульський, Дриган (Пархуць, 80), Кукурудз (Пасічняк, 82), Павлюк (Мордас, 77), Андрусяк, Дитко (Микуляк, 67). Запасні: Креховецький, Панчак, Харук.

Попередження: Василів, 49, Пицик, 68, Коржук, 69 – Радульський, 51; Борисевич, 70; Андрусяк, 86.

Після нічиєї у зустрічі обласного рівня, що відбулась минулої середи суперники продовжили вияснювати хто ж все-таки сильніший в поєдинку Чемпіонату України серед аматорів. В обох колективах у порівнянні з попереднім матчем відбулося по 4 зміни у стартовому складі і, як бачимо по результату, більше це зіграло на руку саме городенківцям. Два швидкі м’ячі Богдана Дригана (чудовим обвідним ударом зі штрафного) та Романа Дитка (після відбору та передачі Олега Павлюка) в першому таймі започаткували успіх Народної Команди “Пробій”  у цьому поєдинку.

Щоправда на початку другого тайму, який значно активніше розпочали саме господарі поля їм не лише вдалося відквитати один м’яч, а й створити ще декілька хороших нагод. Проте гості досить швидко оговталися і завдяки дублю Андрія Кукурудза зуміли відновити статус-кво у матчі. Вражені такою результативністю півзахисника після цього свої другі м’ячі також оформили Роман Дитко (з пенальті) та Богдан Дриган (з гри) і разом відправилася відпочивати на лаву запасних.

Також відзначаємо спокійну гру голкіпера Миколи Гоменюка, який захищав кольори городенківців навесні та нещодавно знову став частиною колективу, повернення на поле Ростислава Волошиновича і перший вихід у сезоні в стартовому складі наддосвідченого 38-ми річного Ігора Білика та дебют наймолодшого польового гравця команди – 17-ти річного Василя Пасічняка. Народна Команда “Пробій”, набравши 8 очок у 4 зіграних поєдинках, ситуативно очолила турнірну таблицю Групи 1 Чемпіонату України серед аматорів.

Свій наступний поєдинок на всеукраїнській арені городенківці проведуть в неділю 10 вересня з найближчим переслідувачем ФК “Vivad” з Житомирської області, а до того в середу 6 вересня зіграють в матчі обласного чемпіонату з калуською “Гардою”. Обидві зустрічі відбудуться на стадіоні “Колос” у Городенці.

НК Пробій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *