В Івано-Франківську проведуть турнір пам’яті Володимира Чорноуса

Баскетбол

В Івано-Франківську відбудеться Турнір пам’яті громадського діяча, висококваліфікованого юриста, викладача, титулованого спортсмена, депутата міськради та великого шанувальника баскетболу – Володимира Чорноуса.

Знаний франківець Володимир Ярославович Чорноус помер у листопаді 2017 року. Хтось його знав особисто, граючи з ним в баскетбол чи їздячи на велосипеді. Хтось знав як непересічного, чесного і справедливого політичного та громадського діяча. А хтось – як педагога з великої літери, невиправного жартівника та оптиміста. Його активності бракує Франківську, він небайдужий багатьом містянам.

Тож ініціативна група “Аматорський баскетбол Прикарпаття” спільно з нашими партнерами та всіма бажаючими вшанувати пам’ять Володимира проведе баскетбольний Турнір за участю 6 команд із Івано-Франківська.

Де відбудеться турнір? – м. Івано-Франківськ, МЦД ФОЦ (великий) вул. Симоненка. 13а
Коли відбудеться турнір? – 16-24 вересня в м. Івано-Франківськ. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати захід

Розклад змагань:
16 вересня

17:00 – церемонія відкриття Турніру
17:20 – #2 КФВ-Говерла-2 vs Favorit Motors
19:00 – #1 IF nonbrand Team vs Франківськ

17 вересня
11:10 – Harazd vs Переможець пари #1
12:50 – Stanislaviv vs Переможець пари #2

24 вересня
11:10 – матч за 5-6 місце
12:50 – матч за 3-4 місце
14:30 – фінал
16:00 – церемонія закриття Турніру

Також, традиційно для заходів ІГ “АБП”, ми оголошуємо збір для наших захисників у ЗСУ (на потреби 10ї окремої гірсько-штурмової бригади). Збір триватиме до 24 вересня включно. Цю банку ми збираємо і перерахуємо зібрані кошти від імені Володимира Чорноуса, бо ми певні, зараз він би не стояв осторонь Наша ціль мінімум – 30 000 грн. Посилання на банку тут https://send.monobank.ua/jar/8GByEEmnTY

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *