Команда Мар’яни Іванишин вийшла в півфінал Кубка України

Футбол

У чвертьфінальному матчі жіночого Кубка України сезону 2023/2024 “Колос” переміг у гостях “Шахтар” 2:1 та пробився у півфінал турніру!

Рахунок у поєдинку відкрила Ангеліна Федоренко – ковалівські дівчата на 17-й хвилині заробили штрафний, Ангеліна зробила навіс, проте голкіперка донецькоі команди не зорієнтувалася і пропустила мʼяч у ворота – 0:1.

Футболістки “Шахтаря” зрівняли рахунок по перерві також за допомоги штрафного – після навісу з правого флангу Наталія Чендей головою переправила мʼяч у сітку воріт Маріни Дуднік – 1:1.

Але дівчата Людмили Покотило відповіли на 58-й хвилині. Після подачі кутового Тетяна Китаєва вистрибнула вище за всіх і також головою принесла перепустку у півфінал Кубка України “Колосу” !

Про дату жеребкування півфінальних пар турніру буде відомо після завершення всіх чвертьфінальних поєдинків.

Жінки. Кубок України 2023/2024. 1/4 фіналу (з одного матчу)
с.Щасливе (Київська обл.), стадіон “Арсенал-Арена”; 13.09.2023; 11:00

«Шахтар» (Донецьк) – «Колос» (Ковалівка) – 1:2 (0:1)
Голи:
 0:1 Федоренко (17), 1:1 Чендей (53), 1:2 Китаєва (58)

«Шахтар»: Клімова, Мохнач, Геник, Луцан, Кравчук (Чендей, 46), Масловська, Заборовець, Старухіна (Янєва, 76), Головач (К), Викалюк, Молодюк
Головний тренер – Роман Заєв

«Колос»: Дуднік, Вороніна, Соломаха, Іванишин (К), Купʼяк, Китаєва (Ковальчук Ю., 70ʼ), Когут, Куніна (Січкаренко, 27ʼ), Федоренко (Краснобородько, 85), Майбородіна, Сербук
Запас: Сахно, Борисюк, Ковальчук Н.
Головний тренер – Людмила Покотило

ФК “Колос”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *