“Благо-Юність” – “Тростянець” – 1:1. Огляд

Футбол

Відбувся поєдинок 1/8 фіналу розіграшу Кубка України 2023/2024 серед аматорів.

У першому домашньому матчі «Blago-Юність» розіграла мирову 1:1 з ФК «Тростянець» .

Сьогоднішню зустріч підопічні Петрика розпочали в досить хорошому темпі й вже на 15 хвилині гри повели в рахунку: з класної передачі Ємельянова автором забитого м’яча став Дмитро Болокан.

В середині тайму гравці «Blago-Юності» моментами грали другом номером й дозволяли суперникам створювати небезпечні моменти, однак кіпер Марчук, а також захисники команди контролювали ситуацію у своєму карному майданчику.

До кінця першої половини кубкової зустрічі у «Blago-Юності» було ще декілька хороших моментів, серед яких класний дальній удар Мізерника (після передачі Богача) на 42 хвилині, простріл на дальню стійку від Майовецького й удар в площину воріт Ємельянова, де останньому не вистачило буквально декілька сантиметрів до забитого м’яча.

У другому таймі на 55 хвилині зустрічі непоганий момент створив Майовецький, проте м’яч після його удару пролетів над воротами суперника. Через декілька хвилин після цього волиняни відповіли й своїм епізодом, та кіпер Марчук сейвом витягнув удар й врятував команду від пропущеного круглого.

На 69 хвилині матчу ще одна чудова нагода подвоїти перевагу була у Поручинського, коли останній пробивав у дальній кут, та воротар ФК «Тростянець» розвіяв ці сподівання.

Натомість суперник своєї нагоди не марнував і на 72 хвилині матчу кіпер Марчук все ж не впорався з ударом Василечка, який і зрівняв рахунок у грі.

Кінцівка поєдинку виявилася емоційною, адже на 74 хвилині через вилучення Зубара «Blago-Юність» залишилась у меншості. І наша команда й команда суперника хотіли здобути важливу перемогу, однак створені ними атаки й моменти не змінили в результаті рахунок у грі.

Так і закінчили: бойова нічия 1:1.

ФК “Blago-Юність”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *