“Агробізнес” – “Прикарпаття-ЗСУ”. Анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У суботу, 23 вересня, на стадіоні “Юність” у Волочиську відбудеться поєдинок 9-го туру Першої ліги. На івано-франківську команду чекатиме чергове західноукраїнське дербі: “Прикарпаття-ЗСУ” зіграє з місцевим “Агробізнесом”. За протоколом безпеки воєнного стану гра пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 15:30 на YouTube-каналі ПФЛ.

У гості до шостої команди групи “А” завітає дев’ята, і різниця між ними – всього три очки, причому івано-франківці зіграли на один матч менше. Перенесену гру 7-го туру з “Металістом” “Прикарпаття” проведе на виїзді 11 жовтня. А до цього “зелено-жовті” двічі поспіль вдома зіграли внічию з лідерами – бузівською “Нивою” та “Епіцентром”, причому в обох поєдинках господарі вели в рахунку, але не зуміли втримати переможний результат – двічі 2:2.

“Агробізнес” після повернення у Першу лігу зібрав абсолютно нову команду і на старті здобув дві перемоги – над “Металістом” (3:1) і “Хустом” (1:0). Ще тричі підопічні Олександра Чижевського зіграли внічию – з “Епіцентром” (1:1), “Поділлям” (0:0) і тернопільською “Нивою” (0:0) та зазнали трьох мінімальних поразок – від бузівської “Ниви” (1:2), “Карпат” (0:1) і “Буковини” (0:1). У команди з Волочиська триває 4-матчева безвиграшна серія, причому волочисьці не забивали вже 377 хвилин.

Суботня гра стане принциповою для одного з гвардійців “Прикарпаття” – 27-річного Романа Кузьмина, який захищав “зелено-жовті” кольори з липня 2017 року, а влітку став гравцем “Агробізнеса”. Чвого часу за івано-франківську команду також виступали Микола Квасний, Олег Лень і Роман Толочко.

У новітній історії зустрічей невелика перевага на боці господарів: п’ять перемог “Агробізнеса” проти чотирьох успіхів “Прикарпаття” за однієї нічиєї. Якщо у Другій лізі 2017/18 волочисьці тричі були сильнішими, то далі за два сезони у Першій лізі івано-франківці взяли переконливий реванш, тричі поспіль перемігши доволі незручного опонента. 

Влітку 2020-го “аграрії” добилися успіху на стадіоні “Рух” (1:0), а у сезоні 2020/21 команди обмінялися домашніми перемогами. А от ювілейне десяте побачення першолігових старожилів вже завершилося без забитих м’ячів – 0:0. Відзначимо, що востаннє у Волочиську суперники зустрічалися майже чотири роки тому…

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 9 тур
«Агробізнес» (Волочиськ) – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) 

23 вересня 2023 року. Волочиськ, стадіон “Юність” – 15:30
Арбітр: С.Подригуля (Луцьк). Асистенти арбітра: К.Хіміченко (Київська обл.), О.Дубовий (Луганськ).
4-й арбітр: А.Кошура (Чернівці). Спостерігач арбітражу: Б.Трач (Тернопіль).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *