“Ураган” приймає “in.IT” (+ live)

Футзал

Сьогодні “дракони” зустрінуться з львівською командою “in.IT” та зіграють матч 4-го туру Vbet Екстра. Матч відбудеться в Івано-Франківську і розпочнеться о 15:00.

Ураганівці вже встигли зіграти два виїздні матчі та один домашній. 25 серпня “дракони” зустрілись з львівською командою “Енергією”. Матч відбувся на “Боско-Арені” та завершився рахунком 1:3 на користь команди НФК “Ураган”.

У другому турі ми зіграли зі столичною командою “SkyUp”. З рахунком 5:0 ураганівці здобули впевнену перемогу на домашньому майданчику.

3 тур Vbet Екстра-Ліги “дракони” грали на виїзді. У столиці зустрілись у поєдинку з київським клубом “Aurora-Clust”. Ураган поступився супернику. Рахунок матчу 3:2.

Наші завтрашні суперники також встигли зіграти 3 матчі. Першу гру сезону львівська команда “in.IT” зустрілась з роменським Рятувальником. Матч завершився напруженою грою та відповідним результатом, 1:1. Другий матч сезону “in.IT” зіграли на домашньому майданчику з хмельницькою командою “Сокіл”. Гра завершилась рахунком 1:2 на користь суперників. Третій тур львівська команда зіграла на виїзді. У поєдинку зіграли з київським “SkyUP”. Результат матчу 3:1 на користь столичної команди.

“Ураган” (Івано-Франківськ) – “in.IT” (Львів)

15:00, манеж КФВ

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану БЕЗ ГЛЯДАЧІВ, і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України.

НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *