“Ураган” переграв “in.IT”

Футзал

У 4-му турі VBet Екстра-ліги НФК “Ураган” на власному майданчику приймав львівську команду “in.IT”. Господарі впевнено перемогли львів’ян, відзначившись забитими голами у кожному з таймів. Гра завершилась рахунком – 9:1.

Так, у першій половині матчу на 4-ій хвилині після удару Ігоря Корсуна, м’яч зрикошетив від гравця “in.IT” та потрапив у ворота суперника. Наступним забитим голом відзначився Артем Фаренюк на 26-й хвилині. Ба більше, за матч з “айтівцями” Артему вдалося зробити хет-трик. Два голи у ворота суперника забив Микола Грицина, на 27-й та 31-й хвилині. 

На 28 хвилині голом відзначився Назар Швед. Ще один забитий м’яч після гарної комбінації на рахунку Михайла Грицини на 33 хвилині. Станіславу Моспану вдалось реалізувати дабл-пенальті і на 36 хвилині вдалось забити 9 гол у ворота суперника.

Суперник відзначився забитим мʼячем у пенальті Тарасові Левандівському, який в  середині другого тайму замінив Юрія Савенка.

Також, хочемо відзначити, що на сьогоднішній грі дебютував вихованець НФК «Ураган» Ілля Приходько. Бажаємо Іллі успіху та нових досягнень у сезоні.

В підсумку 9:1 на користь команди “Ураган”. У 5-му турі івано-франківці на виїзді зіграють проти МСК “Харків”. Цей матч відбудеться у п’ятницю, 29 вересня.

УРАГАН – IN.IT – 9:1

Голи: Стегніцький (АГ), 4, Фаренюк, 26, 29, 34, Мик. Грицина, 27, 31, Швед, 28, Мих. Грицина, 33, Моспан, 36 – Гуль, 35 (пен.)

«Ураган»: Савенко, Левандівський, Корсун, Шотурма, Швед, Фаренюк, Приходько, Ткачук, Масевич, Британ, Грицина Микола, Грицина Михайло, Моспан, Терентьєв.

«in.IT»: Явний, Кардаш, Білюк, Шандра, Стегніцький, Константінов, Багряк, Мурин, Лейб’юк, Сизик, Гуль, Коваль, Цімерман.

НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *