Юліан Горбатий: “Коли вступав до лав ЗСУ, вірив, що це не затягнеться так на довго, але є така ситуація, отже, її проживаємо”

Пряма мова Футзал

На тренування до “драконів” завітав вихованець НФК “Ураган” Юліан Горбатий, який на даний момент захищає Україну в лавах ЗСУ. 

Колишній “ураганівець” на тренуванні зіграв з хлопцями у футзал та відповів клубній пресслужбі на декілька запитань. 

– Юліане, вітаємо! Раді вас бачити. Так як багато років поспіль ви були вихованцем НФК “Ураган”, поділіться своїми емоціями, як це знову опинитись на майданчику та зіграти у футзал?
– Дякую! Щиро радий знову відчути ці приємні емоції, дуже скучив за футзалом. Дякую Максиму Михайловичу, що дав можливість сьогодні провести час на майданчику з командою. Звичайно, все забувається, бо тривалий час був без практики футзальної, але емоції тільки позитивні. Радий бачити хлопців, тренерський штаб, адже зі всіма пересікався у футзальному житті.

– Впевнені, ви слідкуєте за життям футзалу. І так, як зараз Vibet Екстра-Ліга набирає обертів, вже було зіграно 5 матчів чемпіонату, чи дивитесь ви за іграми “ураганівців”?
– Стараюся слідкувати, коли є можливість, то звісно ж включаю огляди матчів, а також прямі трансляції. Дуже радію за команду “Ураган” і бажаю їм, звісно ж, все більше перемог попереду. Команда сильна, злагоджена, дисциплінована. Плюс є багато майстерних футзалістів. Зараз, як ви бачите, п’ять гравців викликані в збірну України, це кістяк збірної, так що надіюся, вони покажуть себе і ще більше допоможуть команді в чемпіонаті Екстра-Ліги.

– Ну і на завершення, розкажіть про свої плани після перемоги? Чи плануєте повертатись у футзал?
– Звісно ж, надіюся на повернення! Коли вступав до лав ЗСУ, вірив, що це не затягнеться так на довго, але є така ситуація, отже, її проживаємо. Звичайно, дуже сумую за футзалом, особливо коли переглядаю ігри, то ностальгія присутня. Емоції беруть верх, адже все життя до до повномасштабного вторгнення було присвячено саме футзалу. Впевнений, що в найближчий час ми переможемо і вже всі в мирній Україні будемо займатися своїми улюбленими справами!

НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *