Другий ігровий день в Івано-Франківську: анонс матчів Суперліги Favbet 7 жовтня

Баскетбол

Суперліга. Регулярний чемпіонат

Івано-Франківськ, Манеж КФВ

Політехніка-Галичина — Старий Луцьк

Початок матчу — 12:00

Трансляція — XSPORT, YouTube ФБУ

В першій грі другого дня баблу в Івано-Франківську Політехніка-Галичина зіграє проти Старого Луцька. Обидві команди розпочали сезон з поразок, поступившись в своїх матчах днем раніше і тепер боротимуться за свою першу перемогу в сезоні. Обидві команди в своїх матчах п’ятниці програли боротьбу під щитами та мали невисокі кидкові показники, що мають виправити задля перемоги сьогодні. 

Рівне — Київ-Баскет

Івано-Франківськ, Манеж КФВ

Початок матчу — 15:00

Трансляція — YouTube ФБУ

У другому матчі ігрового дня зустрінуться команди, які свої матчі в п’ятницю виграли — дебютант Суперліги БК Рівне зіграє проти четвертої команди минулого сезону Київ-Баскета.

Рівне у грі проти Старого Луцька показав високий відсоток реалізації дальніх атак, забивши 44% триочкових, добре рухав м’яч, а вдалий виступ Елайджи Джойнера, який набрав 24 очка, лише закріпив успіх команди Михайла Переверзія.

Київ-Баскет у стартовій грі впевнено переміг господарів баблу Прикарпаття-Говерлу, впритул наблизившись до першої сотні в цьому сезоні. Команда Володимира Холопова провела результативну гру, набравши 99 очок, і вже на старті сезону продемонструвала свій потенціал. 

Стартові перемоги Київ-Баскета, Черкаських Мавп та Рівного: хайлайти матчів Суперліги Favbet 6 жовтня

Прикарпаття-Говерла — Черкаські Мавпи

Івано-Франківськ, Манеж КФВ

Початок матчу — 18:00

Трансляція — Суспільне спорт, YouTube ФБУ

Закривитимуть ігровий день господарі баблу Прикарпаття-Говерла та Черкаські Мавпи. Говерла у першій грі на своєму майданчику програла киянам, а Мавпи у в’язкій грі змогли дотиснути Політехніку-Галичину.

На папері ростер черкасців виглядає досвідченішим, але Говерла грає вдома і теж мала хороші відтинки у грі проти Київ-Баскета. Тож другий ігровий день цього баблу закриватиме доволі цікаве протистояння.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *