adidas Retropy: знайте всі переваги лінійки

Інші

Бренд адідас є неймовірно відомим виробником спортивного екіпірування. Ви напевно хоч раз про нього чули, але тут ми пропонуємо познайомитися з ним ближче. Його історія почалася з пошиття ортопедичних капців, але пізніше переросла у розробку футбольних бутсів із шипами, що зробило марку популярною та повністю перевернуло світ спорту. Багато спортклубів почали активно закуповувати це взуття, що допомогло спортсменам перемогти у величезній кількості змагань. А далі команду фірми було вже не зупинити, інновації та винаходи все частіше з’являлися в асортименті, і сьогодні компанія має багатомільйонну аудиторію, магазини по всьому світу, неймовірний асортимент та безліч колекцій, у тому числі та adidas Retropy, про яку ми розповімо тут.

У цій лінійці переосмислено та модернізовано все, що ви любите у старих моделях, але з урахуванням ваших особливостей та потреб. Кросівки adidas Retropy повертають класичні елементи деяких найзнаковіших винаходів фірми. Наприклад, від накладки T-toe та підошва E5 до середньої платформи та ультрачіткого профілю F90. Виріб черпає натхнення у великому архіві лейблу. Відточена посадка і сучасна амортизація адідасу Boost дозволяють вам почуватися в снікерах так само добре, як і виглядати.

Якщо ви бажаєте виділятися, зберігаючи класику, то ця пара точно підійде вам. Все, чоловіки, жінки та підлітки можуть бути впевнені в тому, що образ із ними – це поєднання зручності та сучасності. Чутлива амортизація Boost повертає енергію з кожним кроком, а верх з нубуку та шкіряна підкладка буквально бездоганно підходять для вуличної моди, для чого вони створені. Пари з підошвою EVA дають ще більший комфорт та демонструють верхню частину із замші та сітки для ранкової прогулянки чи походу до кав’ярні на полуденну зустріч із друзями.

Навіть малюки можуть бути у тренді завдяки кедам adidas Retropy, які принесуть маленьким ніжкам масу зручності та задоволення. Вони створені на основі архівних стилів бігу, а це означає, що вони забезпечують свободу та відчуття польоту протягом усього дня. Дитина виглядатиме унікально, модно, а ви будете впевнені в тому, що її день пройде добре завдяки легкій амортизації EVA та міцному текстильному верху із замшевими та сітчастими накладками. Вибирайте цю модель серед широкої колірної гами, щоб створювати стильні та сучасні вбрання. Також, ми пропонуємо вам придбати кілька пар, щоб створити фемілі лук. Купуйте цей виріб і додайте у своє повсякденне життя моду, свободу та комфорт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *