“Ведмеді” поступились в першому матчі у Львові

Баскетбол

У другому поєдинку львівського бабла на паркет Палацу Спорту Галичина вийшли Прикарпаття-Говерла та Запоріжжя. У своїх перших трьох матчах чемпіонату Прикарпаття-Говерла здобула дві перемоги. Запоріжжя перед сьогоднішнім протистоянням мало 1-1 і у разі успіху випереджало суперника у турнірній таблиці. Номінальні гості сьогоднішнього поєдинку скористалися цією можливістю i перемогли суперника з рахунком 76:59.

Дебют поєдинку пройшов під знаком диктування своїх умов Запоріжжям. Підопічні Валерія Плеханова у першій п’ятихвилинці двічі виводили на вільні дальні кидки своїх шутерів, і ті не схибили, а Антон Буц вдало діяв у “фарбі” івано-франківців. Маючи у стартовій чверті явну перевагу за кидками з поля, Запоріжжя протягом десятихвилинки вело з різницею 10 очок і абсолютно заслужено забрало її – 24:17.

У дебюті другої десятихвилинки Прикарпаття-Говерла перевершила суперника за очками із чужої трисекундної зони. Завдяки цьому компоненту та результативності лави запасних підопічні Євгена Мурзіна наблизилися до опонента на дистанцію чотирьох пунктів. Однак у середині чверті Запоріжжя за рахунок того, що вміло карало івано-франківців за втрати, повернуло свою перевагу на позначку “10”. Цей гандикап команда навіть зуміла збільшити перед великою перервою – 41:29.

У другій половині гри Запоріжжя впевнено тримало суперника на дистанції. У команди була хороша реалізація триочкових кидків – близько 40 відсотків у третій чверті. При цьому за 30 ігрових хвилин у команди здалеку відзначилися одразу 6 виконавців, у той час як у івано-франківців – лише Сергій Старцев (двічі) та Ілля Чугунов (з сиреною на останню перерву).

У підсумку Запоріжжя не дозволило супернику виграти хоча б одну чверть (третя закінчилася внічию) i здобуло заслужену перемогу.

У переможців найрезультативнішимi гравцями стали Антон Буц та Олександр Сiзов – 15 очок. У Прикарпаття-Говерли – Сергiй Старцев – 18 очок14 очок набрав Iлля Кабацюра.

Суперліга Favbet. Регулярний чемпіонат
Львів, ПС Галичина
Прикарпаття-Говерла-КФВ — Запоріжжя 59:76 (17:24, 12:17, 17:17, 13:18) / статистика матчу

Прикарпаття-Говерла: Лесик 11 + 8 підбирань – 5 втрат, Чугунов 4, Аврахов 2, Лонюк 1, Дроздов 0 – 4 втрати – старт; Старцев 18, Кабацюра 14 + 6 підбирань + 6 передач, Горобченко 7, М. Тимофійчук 2, Жулавський 0, Музиченко 0, А.Тимофійчук 0

Запорiжжя: Буц 15 + 7 підбирань, Сізов 15 + 7 передач, Хохоник 12 + 6 підбирань + 8 передач, Морозов 11 – 4 втрати, Биков 10 – старт; Покоєнко 7, Липовцев 3, Величко 2, Дмитренко 1

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *