“Прикарпаття-Говерла” – “Будівельник” – 62:85. Післямова

Баскетбол

Київський Будівельник здобув перемогу над Прикарпаття-Говерлою в третьому матчі львівського баблу. Команда Дмитра Забірченка виграла з рахунком 85:62.

До вашої уваги відео післяматчевої пресконференції: 

Максим Зайцев, захисник Будівельника:

– Перемога легка, але Прикарпаття-Говерла – несподівана команда, яка може поставили зону в будь-який час, налякати цим. З перших хвилин ми дуже зосереджено почали грати. За рахунок цього перемогли впевнено. Тренер нас мотивував. Говорив, що треба уважніше відноситися до своєї праці. Ми прислухалися та зробили висновки після попередніх матчів. Успішний бабл. Вітаю команду, ми здобули три перемоги. Будемо рухатися далі, не зупинятия.

Дмитро Забірченко, головний тренер Будівельника: 

– В першій половині зробили результат і дали молоді пограти. Трохи важко грати третій день підряд, особливо ранній матч. Добре, що в першій половині були більш зосередженими. Дякую хлопцям за самовіддачу, боротьбу, гарне відношення до своєї роботи. Будемо працювати далі, тому що працювати треба багато над чим, помилок багато. Невдалий початок попередніх матчів? Це більше збіг обставин. Я сказав: “Давайте львівські кільця до себе заберемо”. У себе не можемо такий відсоток показати, як тут. Дуже багато ситуацій було, коли створювали вільні кидки і їх забивали. Баскетбол – іноді проста гра. Треба просто влучити м’ячем у кошик. Всі три гри по відсотку непогано влучали. Рухали м’яч, знаходили партнерів.

Вигравали за рахунок максимально доброго захисту, окрім першої гри. Потрібно рухатися в тому ж напряму. Вважаю, що чемпіонат виграють захистом, а не нападом. Будемо працювати над захистом більше, а в нападі використовувати свої переваги на суперником. В першій грі втягувались, програли першу чверть Політехніці-Галичині, потім так само з Рівним були проблеми. Нам треба бути максимально впевненими в собі. Не переоцінювати свої якості та ігрові навички, а саме бути впевненими в собі і не сумніватися в своїх діях. Якщо починаємо сумніватися, то це ніколи до чогось хорошого не призводить. Як тренер задоволений трьома перемогами, але це лише початок чемпіонату. Ще працювати і працювати.

Андрій Лонюк, форвард Прикарпаття-Говерли:

– Хочу вибачитись перед нашими вболівальниками за неоднозначну гру. Шанс був нав’язати боротьбу, якщо краще б зіграли у захисті. З перших хвилин пропустили ривок 2:15, не впоралися на пік-н-роллі. Лідер суперника забив багато триочкових. Це завадило показати конкурентоспроможну гру.

Євген Мурзін, головний тренер Прикарпаття-Говерли:

– Вітаю Будівельник з гарною грою. Дуже погана перша половина від нас, особливо в захисті. Провальна гра. Не готові грати проти Будівельника ментально. Будемо готуватися до наступних ігор.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *